A jól megválasztott vállalatirányítási rendszer 3 előnye kkv-k számára

A vállalatirányítási rendszer bevezetése valódi, kézzel fogható szintlépés egy cég életében. Ha ugyanis a vezetőség körültekintően választ, drasztikusan meg fognak változni az addigi gyakorlatok: egy kis kezdeti tanulás után egyszerre minden átláthatóbb, gördülékenyebb lesz. Ez azonban valljuk be, egy kicsit megfoghatatlanul hangzik: ezért most összegyűjtöttünk 5 konkrét területet, ahol pozitív változást várhatunk a vállalatirányítási rendszertől.

Tény, hogy a vállalatirányítási rendszerek piacán rengeteg termékkel találjuk szembe magunkat. Azonban nem mindegy, hogy olyan megoldást választunk, amely pontosan illeszkedik egy kis-vagy közepes vállalkozás hétköznapi gyakorlataihoz, vagy olyat, ami egy óriás multiknak kifejlesztett szoftver egyszerűsített, „lebutított” változata.
Az SAP Business One méltán népszerű a kkv-k körében: kifejezetten kis-és középvállalatok, leányvállalatok igényeire szabva fejlesztették ki. Használatával számos területen optimalizálhatjuk a cég folyamatait: ezekből mutatunk be néhányat.

1 – Térkép a pénzügyek labirintusához

Az SAP Business One jelentősen leegyszerűsíti a pénzügy és a könyvelés folyamatait. Legyen szó a naplókönyvelések elvégzéséről, a tranzakciók nyilvántartásáról vagy ép a költségszámlák azonosításáról, könnyen és pontosan elvégezhetően a feladatok. A munkát ráadásul számos hasznos, néhány kattintással elérhető kimutatás segíti.

2 – Egyszerűbb ügyfélkezelés

Az ügyfélkezelés, más néven a CRM sarkalatos pont a vállalkozások életében, ezért fontos, hogy kézben tartsuk. Egy jól megválasztott vállalatirányítási rendszerrel könnyen és gyorsan rögzíthetjük az ügyfélkapcsolatokat, az üzleti lehetőségeket, és a kacsolódó bizonylatokat is. Ráadásul lehetőségünk lesz arra is, hogy elemezzük és jobbá tegyük értékesítési folyamatainkat.

3 – Az értékesítés és a beszerzés nem kihívás többé

Ezen folyamatok során sajnos könnyű elveszni a részletekben – márpedig komoly károkat okozhat, ha nem vagyunk elég pontosak. Az SAP Business One lehetővé teszi, hogy egyszerűen és pontosan állítsuk össze az ajánlatokat, és létrehozzuk a bizonylatokat. A program használatával a teljes beszerzési folyamat optimalizálható: segít, hogy megtaláljuk a megfelelő szállítót, elemezzük a készletadatokat, összegyűjtsük az igényeket, és hogy hatékonyabbá tegyük az anyaggazdálkodást.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom