A kiadáskezeléshez nincs többé szükség unalmas táblázatokra

Unalmas táblázatok vezetése nélkül is naprakész lehet ma már a vállalkozások kiadáskövetése, ráadásul teljesen automatikusan. Melyik program teszi ezt lehetővé? Hogyan lehet élni ezzel a lehetőséggel? Manuálisan is feltölthetőek az adatok? Van lehetőség automatikus státuszváltásra? Cikkünkben mutatjuk a részleteket.

A kiadáskezelő segítségével egy helyen látható minden kiadás, legyen szó papíralapú bizonylatokról vagy pedig e-számlákról és e-nyugtákról. Nem kell többé táblázatkezelésre pazarolni a munkaidőt. Ennek a funkciónak a használatával hatékonyabbá tehető a munkavégzés, a segítségével pénzt és időt lehet spórolni.

Vége az unalmas táblázatgyártásnak

A kiadáskezelő esetében a NAV-adatszinkron automatikus, valamint beszédes kategóriákkal rendelkezik és manuálisan is feltölthetőek az adatok. Ebben a rendszerben a cash-flow naprakész, a statisztika látványos, ráadásul automatikus státuszváltásra is van lehetőség.

A kiadáskezelő funkciónak köszönhetően naprakészen követhetőek a költséginformációk. Csupán össze kell kapcsolni a NAV Online Számla rendszerével, és ezt követően automatikusan bekerülnek a kiadások közé a szállítói számlák adatai. Természetesen a bizonylatok manuális feltöltésére is van lehetőség.

Könnyebb optimalizálni a vállalkozás kiadásait a kiadáskezelő használatával

A kiadáskezelő funkció segítségével tudatosabban lehet vállalkozni és könnyebb optimalizálni a kiadásokat, melynek köszönhetően növelhető a profit. Ennek a rendszernek köszönhetően mindig naprakészen lehet követni a cash-flow-t, hiszen kategorizáltan látható a kiadások és a bevételek alakulása.

A kiadáskezelő segítségével mindig szemmel lehet tartani a pénzügyeket, igazán hasznos ez a lehetőség egyéni vállalkozás és cég működtetése esetén egyaránt.

Még soha nem volt ilyen egyszerű a pénzügyek menedzselése

A Billingo kiadáskezelője jó néhány szűrési lehetőséget biztosít, például lehet keresni dátumra, fizetési státuszra és bizonylattípusra egyaránt. Még soha nem volt ilyen egyszerű a vállalkozás pénzügyeinek menedzselése. Ráadásul ennek a lehetőségnek köszönhetően automatikusan letölthetőek a szállítói számlák a NAV Online Számla rendszeréből, így azokat még azelőtt meg lehet tekinteni a kiadások között, hogy a partnerek elküldték volna a kiállított bizonylatot. Ennek köszönhetően azonnal lehet látni, ha számlát állítanak ki a cég nevére.

Ezzel a lehetőséggel a könyvelők munkája is megkönnyíthető, hiszen azonnal dolgozhatnak az adatokkal. Mindemellett pedig a kiadások részletes áttekintése segíthet a költségvetés megtervezésében is. A számlaképek is egyszerűen és gyorsan feltölthetőek a rendszerbe, így valóban mindent egy helyen lehet látni.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom