Ahogy mondják, “az idő pénz!”

Aki valaha keresett már a vállalkozásába munkaerőt, az bizony teljesen tisztában van azzal, hogy az ideális jelölt megtalálása nem kevés pénzbe kerül. Azzal pedig nem árt számolni, hogy minél tovább húzódik a toborzás, annál több mélyebbre kell nyúlni a zsebünkbe. Persze nem törvényszerű, hogy így legyen.

Ha szeretnénk elkerülni, hogy sokáig elhúzódjon a toborzás folyamata, akkor mindenképpen érdemes az alább taglalt lehetőséget számba venni.

Számoljunk csak egyet!

Sokszor ódzkodnak a cégvezetők vagy akár maguk a HR-esek is attól, hogy az álláshirdetésekért fizessenek. Sokan apellálnak arra, hogy nagy a munkanélküliség, simán találnak valakit ingyen is. Igen ám, de aki fukarkodik, az sokszor a végén többet fizet, mint az aki kedvező csomagot választva a https://kecskemetallas.hu/munkaado/arak oldalról, gyorsan feladja a hirdetésést.

Mert gondoljunk csak bele, mekkora elérése van egy cégnek! Persze ne a multikban gondolkozzunk, maradjunk az átlagos cégméreteknél, ahol nem ritka, hogy B2B vállalat esetén például egyáltalán nem használnak közösségi platformokat. Nekik nem marad más, mint a honlapjuk karrierszekciója, ami valljuk be közel sem vonz annyi látogatót, mint mondjuk a Kecskemétállás honlapja vagy Facebook oldala.

Ilyenkor mit lehet tenni? Vagy várunk, mire az ideális jelölt eljut a weboldalunkra, próbálkozhatunk ingyenes apróhirdetési oldalakkal, amik valljuk be, elég amatőr fényben tüntetik fel az adott vállalkozást. Vagy rászánjuk magunkat, és megfizetjük az árát a profizmusnak, a nagy elérésnek és annak, hogy valóban eljusson az álláshirdetésünk a célcsoportunkhoz!

Mindenki megtalálja a számára kedvező csomagot!

Felesleges ellenérvekkel próbálkozni, amikor minden amellett szól, hogy fizetős álláshirdetési oldalon adjuk fel a hirdetésünket. Azzal, hogy a szolgáltatásukat választjuk, tulajdonképpen az ő know-how-juk előnyét élvezhetjük ki  és hajthatjuk a magunk malmára vele a vizet.

Persze jogos igény, hogy legyen többféle lehetőség, hiszen van olyan cég, aki csak évente legfeljebb egyszer keres munkaerőt egy gyorsan betölthető munkakörre, míg másoknak jóval több hirdetésre lesz szükségük, mert valamiért nagyon speciális területre keresnek munkaerőt, vagy épp folyamatos a felvétel.

Ha végigpásztázzuk a lehetőségeket, biztosan megtaláljuk az igényünknek megfelelő előfizetést.

Minden várakozással töltött nap pénzbe kerül!

Ne feledjük, minden olyan nap, ami a leendő kolléga nélkül telik, pénzveszteség, hiszen az adott feladatot nem, vagy csak félig-meddig látja el valaki. Így teljesen jól felfogott érdeke mindenkinek, hogy minél hamarabb betöltésre kerüljön a megüresedett pozíció, hogy aztán cégünk normál menetben tudja tovább folytatni a termelést, szolgáltatást vagy kereskedést.

Toborzó kollégánkat sem érdemes a feltétlenül szükségesnél tovább terhelni, kiváltképp akkor nem, ha nincs is külön emberünk erre a feladatra, hanem mondjuk az asszisztensünk részfeladata az új munkaerő felkutatása is. Segítsük a munkáját, fizessünk elő egy csomagra a Kecskemétállás oldalán!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom