Ez a lakás minden bizonnyal az egyik legszokatlanabb szállás az Airbnb-n

Számos nem mindennapi ingatlant találhatunk az Airbnb kínálatában, de ennek az amszterdami darunak biztos helye lenne a furcsaságok top tízes listáján.

A nemes egyszerűsséggel csak The Crane, vagyis A Daru néven szereplő ingatlan a KNSM mesterséges szigeten található, amelyet a Koninklijke Nederlandsche Stoomboot-Maatschappij hajózási társaságról neveztek el, amikor ez a hely még Amszterdam egyik legforgalmasabb ipari területe volt.

Manapság leginkább kreatív központként ismert, rövid sétatára a Nemzeti Tengerészeti Múzeumtól, a Hortus Botanicus-tól, valamint az Oost környéki bároktól és éttermektől.

Az IJ folyóra néző szerkezetben meglepően tágas lakótér található három emeleten, ahol két ember több mint kényelmesen elfér.

A vendégeket hálószoba, fürdőszoba, konyha, ebédlő és nappali rész, wi-fi, légkondi és tévé várja, szóval minden megvan itt, amit egy szállástól általában elvárunk, igaz mindezért nem keveset, háromszázötven fontot, vagyis körülbelül 160 ezer forintot kell fizetnünk éjszakánként.

Ha Amszterdamban jársz, érdemes felkutatnod Európa legjobb kínai ételét és a város első 3D-nyomtatott hídját.

(Forrás: TimeOut, képek: Airbnb)

thecrane | szállás | airbnb | Amszterdam

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom