Ápold a szakálladat, hogy megjelenésed ne csak férfias, de vonzó is legyen

Akárcsak a haj, a szakáll ápolása is kihagyhatatlan a napi rutinból, ha sármos kinézetre, elismerő pillantásokra vágysz. Napjainkban ismét trendinek számítanak a különféle szakálltípusok, hiszen férfias megjelenést biztosítanak, emiatt sok pasi áll neki szakállat növeszteni.

A szakáll, ideértve a borostát is, amennyiben arcformádhoz illő típust választasz és megfelelően ápolod, a stílusos viselet, a férfierő kifejezője. A tökéletes szakállhoz türelem és kitartás szükségeltetik, és a megnyerő végeredmény érdekében már a növesztés pillanatától hozzáértő, gondos ápolás.

Ne rettentsen el a szakállápolási rutin

Ha megszületett benned az elhatározás, hogy mától fogva szakállnövesztésre adod a fejed, és megtaláltad a stílusodat is, már csak némi időre, türelemre, kitartásra, no és megfelelő gondoskodásra lesz szükséged. Akár magad végzed a szakállad formázását, akár profi borbélyra bízod, a szakállápolást nem hagyhatod ki.

Az, hogy a sokféle szakállápoló készítmény közül melyikre lesz szükséged, részben az adottságaidtól, részben a választott szakálltípustól és a magadra szánt időtől függ. Kezdő szakállasoknak nem kell elsőre a teljes barber szettet megvásárolni, elegendő csak az alap szakállápoló termékeket beszerezni. A #Barba Italiana minőségi szakállápoló készítményei a legjobbat nyújtják természetes alapanyagok használatával.

A szakállápolási rutin idővel a napi tisztálkodásod magától értetődő részévé válik, ha belejössz, észre sem fogod venni, annyira beleolvad a napi teendőidbe.

Szakállápolás, ahogy a rutinosok csinálják

Ne tántorítsanak el a kezdeti nehézségek, a végeredmény kárpótolni fog az esetleges apró kellemetlenségekért, a kitartásod meghozza gyümölcsét, és idővel beléphetsz a büszke szakállasok táborába.

Jó, ha tisztában vagy már a növesztéskor azzal, hogy a hőn áhított szakálltípus milyen ápolást kíván. A szakállformázást menet közben is meg kell ejtened a tökéletes végeredmény érdekében.

A szakállsampon beszerzése a minimum, ha elindulsz az úton. A szakáll is hozzáértő gondoskodást kíván, akárcsak a haj. Mivel a két szőrzet szerkezete különbözik, a hajsamponnal nem fogod tudni megfelelően ápolni a szakálladat. A szakállápolásba az arcbőr hidratálása is beletartozik, hiszen a szakáll alatt könnyebben kiszárad a bőr, hámlásnak indulhat, viszkethet.

A szőrszálak visszakunkorodása, benövése is sok kellemetlenséggel járhat, ez ellen a szőrzet és az arcbőr puhításával tehetsz. Ahhoz, hogy a növőfélben lévő borostád, szakállad kényelmes legyen magad és a partnered számára, ne viszkessen, ne legyen kellemetlenül szúrós, egy jó szakállolaj mindenképp kelleni fog.

Ne feledd, a szakálladat is, akár csak a hajadat, belülről is kell táplálnod, ezért a kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étkezés emiatt is fontos.

A szakáll, megfelelő ápolás mellett ápolt, vonzó és rendkívül férfias megjelenést kölcsönöz. Ne feledkezz meg a hozzá illő frizuráról sem a professzionális megjelenés érdekében.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Csak magas minőségű eszközökkel és játékokkal érdemes a kisbabát körülvenni

Ablakszigetelés: a kulcs az energiamegtakarításhoz

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom