Egyetlen versenyen három díjat is nyert ez a klip, ami a világ egyik legnagyobb land art művét kelti életre

Az Arizonai Nemzeti Park területén állítottak fel három tükör monolitot, amelyek varázslatos módon jelenítik meg a környező tájat. Az Owen Brown rendezésében, az Arizona zenekar Moving on című dalához készült klip egyetlen versenyen három díjat is bezsebelt.

Owen Brown nemcsak a Jim Denevan által  készített, a világ egyik legnagyobbjának számító land art művét mutatja be, hanem az utah-i tükör monolitok által ihletett, a filmesek által készített installációkat is, amelyek a tökéletesen integrálódnak a nemzeti park varázslatos tájaiba.

A látványos elemek az Arizona névre hallgató rockzenekar Moving On című klipjében tűnnek fel. A három tükör monolit a videóban az együttes tagjait szimbolizálja. A dal közben életre kel Arizona egyik legnagyobb land art alkotása, amelyet Denevan külön a klip kedvéért készített el.

(Forrás és címlapfotó: Designboom)

klip | land art | video | arizona

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom