Az immunrendszer erősítése reikivel

Sokszor szóba kerül a reiki az immunrendszer erősítése kapcsán, de sokan nem értik, hogy miért, hiszen az immunrendszert egy ember egészével, a test adott szerveivel kapcsolatban hozzák összefüggésbe. Amikor valakinek legyengül az immunrendszere, könnyebben fogékony lesz különböző megbetegedésekre.

Az immunrendszer nem köthető egy konkrét szervünkhöz, ha bajban vannak a védekező mechanizmusaink, akkor az egész testünk kompletten rosszul érzi magát. A test és a lélek összefügg, ezért, ha valamelyik síkon probléma van, az kihat mindenre. Ha nem vagyunk jól érzelmileg, akkor hamarabb kapunk el fertőzéseket, illetve fordítva is így van. Ha fizikailag nem vagyunk rendben, akkor az kihat a lelkiállapotunkra is.

Az immunrendszer támogatása reikivel

A reiki abban tud segíteni, hogy gondoskodik a szervezet testi-lelki egyensúlyáról, amely, ha harmonikus állapotban van, akkor nehezebben kap el betegségeket. Hogy mi is az a reiki, a jikidenreiki.hu oldalon olvashatsz róla részletesebben, valamint jó néhány cikk ír a reiki és különböző életterületek kapcsolatáról, érdemes végigböngészni ezeket az oldalakat.

Az immunrendszert általában több szervhez köti az emberiség, nevezetesen a bélrendszer, a gyomor, a lép, a bőr, a nyirokmirigyek. Tény, hogy a bélrendszer szervei azok, amelyek leginkább befolyásolják az immunrendszer működését, de alapvetően a testünk minden porcikája és az éppen aktuális érzelmi hátterünk is befolyásolja, hogy mennyire leszünk fogékonyak az aktuális vírusokkal szemben.

Az immunrendszer és a reiki kapcsolata

Egy ember akkor lesz tökéletesen rendben, ha fizikai és szellemi állapota kiegyensúlyozottan működik és egészséges. Napjaink háborgó környezete, az elmúlt évek járványhelyzetének főleg lelki hatásai nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ingatag talajra kerüljünk.

A reiki segít abban, hogy a rendszeres gyakorlás által visszabillentsen a normális kerékvágásba, csökkentse a kortizol-, azaz a stressz szintet, ellenállóbb legyél a fizikai és lelki behatásokkal szemben, és ne kapjál el betegségeket vagy ha már elkaptál, akkor hamarabb lábalj ki belőlük.

A reiki különböző gyógyító módszerek összessége, egy olyan, kiegyensúlyozó, kézrátételes technika által, mely oldja az energetikai blokkokat, segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait, megszünteti az energiahiányos területeket, növeli az életerőt, jókedvet ad, vitalizál.

Az immunrendszer egyéb területeken történő támogatása

A reikin kívül természetesen nem árt, ha más területeken is támogatod testi-lelki folyamataidat. Ezek közül az egyik legfontosabb az álmatlanság kérdése. A kiegyensúlyozott, minőségi és megfelelő mennyiségű alvás biztosítása több egyéb területre kihat, mint pl. az elhízás megelőzése, növekvő stressz vagy a fáradékonyság kialakulása.

Rendkívül fontos a napi rendszeres testmozgás, a már lerágott csontként emlegetett egészséges táplálkozás, és mindezek napi rutinba történő beiktatása. Sosem késő új szokásokat elindítani, és ebben a reiki a legteljesebb mértékben támogat!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom