Barshaker - A kávé alfája és ómegája

Aki jobban beleásná magát a kávézás kultúrájába, illetve szeretne olyan eszközöket beszerezni, amik elengedhetetlenek egy barista vagy egy bartender munkájához, az a Barshaker oldalán jó helyen jár. A cég lassan 15 éve kínál minőségi HoReCa kiegészítőket és prémium kávéval kapcsolatos termékeket.

A Barshaker szakértelme példaértékű

Ez pedig egyértelműen látszik a termékkínálatból, ami magánszemélyek és vállalkozások előtt egyaránt nyitva áll. Szállodák, éttermek, cukrászdák, kávézók válogathatnak a jobbnál-jobb felszerelések között. A kávéforradalom jelenleg is tart. Nem véletlenül jelennek meg sorra a kézműves kávézók, pörkölők, ahol a magas minőség elérése a cél. A minőségi specialty kávé megteremtése érdekében a Barshaker célul tűzte ki egy saját pörkölő műhely megnyitását is. Arra, hogy ez miért olyan lényeges, a későbbiekben még visszatérünk.

A nagyüzemű kávékat már mindenki jól ismeri. Sokan megszokták ezek ízét. Akadnak jobb minőségű termékek is a bevásárló központok polcain, de sok alsókategóriás kávéval is elárasztják a fogyasztókat, és tény, hogy ez a többségnek valóban megfelel. De mi a helyzet akkor, hogyha a kávéra nem, mint tömegtermékre tekintünk? A Barshaker szeretné valódi élménnyé varázsolni a kávézást, ami a berögzült, hétköznapi szokástól eltérően, különleges pillanattá avanzsálja minden csésze ital elfogyasztását.

A kávépörkölő meghatározó szerepe

A Barshaker csapata saját kávépörkölő megnyitásával szeretne új színt vinni a minőségi kávékedvelők életébe. A specialty kávék általában néhány hektáros farmokról származnak, ebben rejlik a különlegességük. Kis mennyiségben és úgy szüretelik a babokat, hogy a végeredmény a legjobb legyen a feldolgozást követően. A specialty kávézók gyakran együtt dolgoznak a kávépörkölőkkel és nagyüzemi kávékat ilyen helyeken nem is lehet kapni, amik sok esetben kevert szemeket tartalmazhatnak. A kávépörkölő kialakítása során fontosak a felhasznált eszközök, mivel ezek nagyban meghatározzák a végeredmény minőségét, illetve megfelelő módon szabályozzák a pörkölés folyamatát. Elvégre nem mindegy, hogy világos, közepes vagy sötét pörkölésre van szükség az adott esetben. A kínálatban természetesen a legmodernebb pörkölőgépek is megtalálhatóak, amikhez kávé is rendelhető. Extra szolgáltatásként telepítés, üzembe helyezés és gépkezelés oktatás is igényelhető.

Ezáltal minden lehetőség adott egy saját kávépörkölő kialakításához, ami a megfelelő ügyfélkörrel remek befektetésnek számít a jelenlegi specialty kávé forradalmat illetően.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom