Bezárt autó kinyitása károsodás nélkül

A bezárt autó kinyitása rendkívül frusztráló kellemetlenség, amiről leginkább azok tudnának mesélni, akik már jártak hasonló cipőben. Még bonyolultabbá teheti a dolgot az is, ha esetleg az adott pillanatban – vagy netán úgy en bloc – nem rendelkezünk pótkulccsal. Elsőre azt gondolhatnánk, hogy ez akkora abszurdum, hogy velünk úgysem történhet meg. A rózsaszín ködöt szertefoszlatván azonban, íme, néhány teljesen reális eset, ami legtöbbször hatalmas bosszúsággal érhet véget.

Az ördög sosem alszik

Az esetek legnagyobb többségében apró figyelmetlenségen múlik az, hogy a véletlenül bezárt autó kinyitása rendkívül bosszantó aktualitássá váljon. Az ülésen hagyott slusszkulcs talán az egyik leggyakrabban megbúvó indok a kárvallottak körében, sőt, olykor örökre eltűnik az említett eszköz. A másik sokszor előforduló eset az éjszaka lemerülő akkumulátor, amely a központi zár utolsó állapotát „konzerválja”. Ha mindig mindent jól csinálunk, önhibánkon kívül is beüthet a krach, például egy semmiből jövő meghibásodás vagy kulcslopás képében.

Lehetséges-e a bezárt autó kinyitása házilag?

Az internetnek számtalan jó dolgot köszönhetünk, hiszen az információcsere mértéke és sebessége mára már a sokszorosára hatványozódott. Ez a platform azonban a fiktív ötleteknek is kiváló tárházaként szolgál, és nincs ez másképp a bezárt autó kinyitása témájánál sem. A dróttal való „nyúlka-piszka” inkább az akciófilmekben vezet megoldáshoz, de a hírhedt teniszlabdás, illetve a légpárnás trükk is csak elvétve válik be. Amennyiben tehát komolyabb roncsolás nélkül szeretnénk megúszni a kalandot, a legjobb, ha szakemberek segítségét vesszük igénybe.

Villámgyors segítség szakértő kezektől

Pánik és kapkodás helyett tehát, inkább ragadjunk telefont és keressük fel Szabó Dénest és csapatát!  A fővárosi zárspecialista nem ma kezdte a szakmát, hiszen amellett, hogy elképesztő szaktudással vértezte fel magát, a mester és a kollégái már több mint 4000 sikeres autónyitáson vannak túl. A sérülésmentes behatolást nem csupán a szakszerű hozzáértés, hanem a szerelők által használt világszínvonalú szerszámok is szavatolni hivatottak.

Az sem akadály, ha új kulcs kell

Ha a bezárt autó kinyitása már nem elég, mert eltörött vagy épp elveszett a kulcs, szükségtelen másik szakember után kutatnia. Szabó Dénes gárdája ugyanis – a delikvens zárak alapos vizsgálata után – új kulcsokat is készíthetnek, vagy épp egy meglévőt klónozva biztosíttathatja be magát egy tartalék példánnyal. Mindezt gyorsan, biztonságosan és a lehető legnagyobb szakértelemmel.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom