A Jancsó100! című esttel kezdődött meg a 30. Budapesti Őszi Fesztivál

A Jancsó Miklós születésének századik évfordulóját ünneplő Jancsó100! című esttel megkezdődött vasárnap este a Városmajori Szabadtéri színpadon a 30. Budapesti Őszi Fesztivál, amely több mint százötven programmal, megújult formában várja a közönséget október 10-ig.

Két kerek évfordulót ünnepel az Budapesti Őszi Fesztivál: az eseményt immár harmincadik alkalommal rendezik meg, de a fesztivál Jancsó Miklós előtt is tiszteleg: a rendező hétfőn ünnepelné a századik születésnapját.

Az idei fesztivál válasz keres arra, miként lehet az elitkultúra mindenkié, és hogyan lehet az emberekhez közel vitt kultúra továbbra is magaskultúra része. Éppen ezért az idei fesztiválon a főváros köztereit használják a kultúra átadására. Október 10-én, a Budapest Maratonnal összefogva ér véget a fesztivál, a margitszigeti palackozó épületében egy egész napos eseménnyel.

Ez is érdekelhet:

Jancsó100! | Budapesti Őszi Fesztivál | 30. Budapesti Őszi Fesztivál | Jancsó Miklós

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom