Cégalapítás és cégügyek online jogi ügyintézése

Egy céggel kapcsolatban rengeteg, akár előre kiszámíthatatlan költség, kiadás is adódhat. Szerencsére ez nem kell, hogy igaz legyen a céggel kapcsolatos jogi ügyek intézésére. A KRS Ügyvédi Iroda személyre szabott személyes jogi szolgáltatásai mellett kidolgozta a sztenderdizált és automatizált online jogi ügyintézés módszertanát és mint szolgáltatást, elérhetővé tette minden jelenlegi és jövőbeli ügyfele számára.

Az online ügyintézés előnyei

Az online jogi ügyintézés egy olyan megbízható jogi háttérrel, mint amilyet az eKRS számára a KRS Ügyvédi Iroda biztosít, egy teljesen megbízható, az aktuális jogi szabályozásnak megfelelő hivatalos ügyintézést jelent az ügyfelek számára. Mindezt úgy képes biztosítani, hogy sem utazni, sem időpontokat nem kell egyeztetni hozzá, hiszen az ügyfél igényei szerint akár minden ügyintézési szakasz megoldható online keretek között.

Természetesen egyedi helyzetek, bonyolult kérdések esetén a KRS Ügyvédi Iroda továbbra is hatékonyan, szakszerűen kiszolgálja ügyfeleit, hogy minden szempontból megfelelő jogi szolgáltatást kaphassanak.

Az egyszerűbb esetekben azonban kedvező és fix áron érhető el az automatizált online eKRS jogi szolgáltatás, amely ugyanolyan hivatalos dokumentumokat és akár okiratokat kínál, mint amilyeneket a személyes jogi ügyintézés alkalmával is megkap az ügyfél.

 

Az elkészült iratok, dokumentumok ráadásul bármikor elérhetőek és letölthetőek maradnak a regisztrált ügyfél fiókjából, így még ezek tárolásáról sem kell gondoskodnia. A dokumentumok esetén ügyvédi ellenjegyzés is elérhető és az Ügyvédi Ipari Kamaránál letétbe is helyezhetők.

Ha neked is drága az időd

Cégalapítás, társasági részesedés - üzletrész vagy részvény - átruházása, cégmódosítások a cégjegyzékben szereplő adatokban vagy döntések a számviteli mérlegekről, valamint végelszámolással kapcsolatos feladatok - mindez elérhető az eKRS online intézhető cégügyei között.

A weboldalon történő regisztráció és bejelentkezés után kiválaszthatod azt a jogi ügyvitelt, amelyre szükséged van, s már kezdheted is az adatok kitöltését. Bármi közbejön, munka, család vagy más feladat, a folyamat akármikor félbeszakítható és később folytatható.

Online intézhető cégügyek 

A cégalapítás keretén belül Bt., Kft. vagy Zrt. alapítására is lehetőséged van, mindegyik tökéletesen meg fog felelni a jogszabályoknak, törvényeknek és ha szeretnéd, illetve az alapító tagokkal szeretnétek, akkor akár személyes találkozás nélkül is nyélbe üthetitek.

A céggel kapcsolatos változások is egyszerűen intézhetők, akár a cégjegyzékben is szereplő adatokon szeretnél változtatni, akár a mérlegek elfogadása a feladat.

Mostantól az üzletrész adásvétel és a részvény átruházás is elektronikusan és gyorsan intézhető. A tulajdonátszállás azonnali, az adás-vételi szerződés teljes körű és bejegyzésre alkalmas.

A végelszámolás, azaz a cég jogutód nélküli megszüntetéséhez alapvető okiratokat is kedvező és fix áron, valamint elektronikusan intézheted. A csomagban az illetékes cégbírósághoz történő benyújtás és a cég könyvelőjével történő egyeztetés is szerepel.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Csak magas minőségű eszközökkel és játékokkal érdemes a kisbabát körülvenni

Ablakszigetelés: a kulcs az energiamegtakarításhoz

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Így lett apró lámpaboltból dizájnbirodalom a Solinfo
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom