Nem mindennapi módon tiszteleg az egyik angol focicsapat a II. Erzsébet által átadott katedrális előtt

Az angol Coventry City csapata ebben a szezonban olyan mezben játszik, amely dizájnjában a város katedrálisát jeleníti meg, amelyet hatvan évvel ezelőtt, 1962-ben szenteltek fel.

A Hummel sportmárka által tervezett hazai, idegenbeli és egy harmadik szett mezek, valamint a kapusmezek mindegyike olyan elemeket tartalmaznak, amelyek a Coventry-katedrálist szimbolizálják.

Így kívánt a klub tisztelegni a székesegyház felszentelésének hatvanadik évfordulója előtt.

Robert Revell, a Hummel tervezési vezetője szerint a katedrális fontos eleme a közösség történelmének, amelyet a második világháborúban lebombázott székesegyház helyére emeltek 1962-ben.

A mezeken a katedrális huszonhat méter magas keresztelőkápolnájának üvegablakai köszönnek vissza, amelyeket a pólókon színes négyzetekként jelenítenek meg.

Az égszínkék hazai és a lila vendégmezeken pedig a katedrális többi ólomüveg ablakának stilizált változatai láthatók.

Az 1962-ben felszentelt Coventry katedrális az Egyesült Királyság egyik legismertebb háború utáni épülete, melyet a nemrégiben elhunyt II. Erzsébet királynő nyitott meg.

(Forrás és fotók: Dezeen)

divat | labdarúgás | méz

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom