Rengeteg szakmunkás és diplomás állásra várják most a külföldieket ebben a skandináv országban

Dánia égető szakemberhiánnyal küzd.

A Dán Nemzetközi Toborzási és Integrációs Ügynökség (SIRI) közzétette új, december 31-ig érvényes listáját a külföldi szakmunkásoknak és diplomásoknak szóló állásajánlatokról. A felsőfokú végzettséggel rendelkezők negyvenöt, a szakmunkások pedig negyvenhat munkakör közül választhatnak.

Az országban jelenleg többek között szociális, természettudományos és mérnöki, egészségügyi, oktatási, közgazdasági, adminisztrációs és értékesítési, információ- és kommunikációtechnológiai, jogi, társadalomtudományi és kulturális területen keresnek munkaerőket,

a legtöbb állásajánlatot a természettudományos és mérnöki illetve az oktatási területen találjuk tíz-tíz pozícióval.

Az első kategóriában keresnek például termelési, gépész- és építőmérnököt, építészeti technológiai és építésvezetőt, környezetvédelmi valamint energetikai mérnököt, építészt és településtervezőt.

Ami az oktatás területét illeti, itt főiskolai illetve üzleti akadémiai docensként, főiskolai adjunktusként, szakközépiskolai, gazdasági főiskolai és általános iskolai tanárként, független iskolai tanárként, gyermekgondozóként, szociálpedagógusként, zenetanárként és a Dán Felnőttképzési Központ tanáraként lehet elhelyezkedni.

Ha külföldi munkavállalásban gondolkodsz, az idei nyár különösen jó lehetőségeket tartogathat, ha pedig digitális nomádkodásra adnád a fejed, ezekkel a dolgokkal nem árt tisztában lenned.

(Forrás: Schengen Visa Info, képek: Unsplash)

állás | Dánia | diplomás | munka | szakmunkás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom