Így néznének ki a Csillagok háborúja szereplői egy divatlázadás közepén

Mesterséges intelligencia mutatja be, milyenek lehetnének a rohamosztagosok, a wookiee-k és Darth Vader, ha divatlázadók lennének.

A helsinki székhelyű Icy Design galaxisokon átívelve visz el a Csillagok háborúja által ihletett birodalomba, amelyet a Haute Couture Sith-ei uralnak egy divatforradalom idején. A sötét erők elegáns fekete egyenruháikkal és félelmetes sisakjaikkal akarják ráerőltetni akaratukat a galaxis minden divatrajongójára,

nem hagyva teret a kreativitásnak vagy az egyéniségnek.

– Választott fegyvereik a borotvaéles olló, a baljós varrógépek és a rosszindulatú mérőszalagok. Manipulálják a szöveteket, csavarják a mintákat és a formákat, hogy illeszkedjenek sötét stílusukhoz – írja az Icy Design.

Pazar, fodros köntösbe öltözött rohamosztagosok, bőrrel és gyémánt kiegészítőkkel díszített wookiee-k – ezek a főszereplői az Icy Design mesterséges intelligencia által generált koncepciójának, a Dark Side of Fashion-nek. A Midjourney segítségével elkészített tervek egy disztópikus galaxisban születnek meg, amelyben

a sötét oldal divatlázadói domináns erővé váltak, stílusukat pedig hamarosan az egész birodalomra rákényszerítik.

Az egyéniségük kifejezésére irányuló divatlázadásban az emberek visszavágnak, hogy megdöntsék a birodalom Sith-eit, és visszaállítsák a galaxis szabadságát és sokszínűségét – mindezt a legdivatosabb ruháik öltözve teszik.

Az igazi rajongóknak a Csillagok háborújából sohasem elég. Ebben a cikkünkben tíz forgatási helyszínt gyűjtöttünk össze, itt egy Star Wars koncepciójú hotelt mutatunk be, itt pedig egy olyan namíbiai nyaralót mutatunk, amely akár a legendás filmsorozatban is elférne.

(Forrás: Designboom, fotók: Icy Design)

star wars | divat | haute couture | csillagok háborúja | mesterséges intelligencia

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom