Elképesztő felhőkarcolót építene a világ egyik első számú luxusmárkája

A Dolce & Gabbana és a Studio Sofield New York-i építészirodával közösen készítette el látványos toronyházának terveit. A felhőkarcoló a divatmárka által megálmodott luxusrezidenciáknak és vendéglátó-egységeknek ad majd otthont.

A 888 Brickell névre keresztelt felhőkarcoló kétszázötvenkilenc, a Dolce & Gabbana által tervezett rezidenciának, étteremnek és bárnak fog otthont adni, de lesz benne medence, rendezvényterem, valamint fitneszközpont és spa részleg is.

A Miami belvárosának Brickell negyedében található kilencven emeletes toronyház a tervek szerint háromszázhúsz méter magas lesz, azaz

egy szintbe kerül a Waldorf Astoria Miami-val.

A terveken jól látható, hogy a felhőkarcoló karcsú lesz és üvegborítást kap majd. Egy igazi modern toronyház lesz, amely az elképzelések szerint megidézi a század közepi Milánó dizájnját és divatját.

A belső tereket a Dolce & Gabbana a milánói székhelyű M2Atelier stúdióval dolgozta ki, az enteriőrben a sötét, mély színek, a hangulatos terek, a fémes kiemelések és az állatminták dominálnak majd.

A kiegészítők hűen tükrözik majd a luxusdivatház kézműves termékek iránti elkötelezettségét, a jól átgondolt anyaghasználatot, mindezt pedig csillogással és eleganciával fogják ötvözni.

A terekben megjelennek majd a luxusmárka jellegzetes színei, így a fekete, az arany és a piros is.

Úgy tudni, a toronyház bejáratánál található előcsarnok fekete márvány borítást fog kapni, ahonnan közösségi terek nyílnak majd. A rendezvénytérben DJ-pultot is kialakítanak, a bárokban és az éttermekben pedig a fekete-fehér márvány, a bársony és a polírozott nikkel fogja vonzani a tekintetet.

Magukat a luxusrezidenciákat a fehér márvány, a padlótól a mennyezetig érő ablakok, a bronz díszítések és az éves lépcsők jellemzik.

A tervek szerint a gigantikus beruházás 2028-ban fejeződik be.

(Forrás: Dezeen, fotók: Dolce & Gabbana)

miami | dolce&gabbana | felhőkarcoló

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram