Újra meghirdették az álommunkát azoknak, akik luxusfizetéssel járnák a világot

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága 2024-ben több ezer légiutas-kísérő felvételét tervezi, és Magyarországról is várja azok jelentkezését, akik munkájuk során szívesen beutaznák a világot.

Mint a Péncentrum híréből kiderül, az Emirates hatvanöt A350-es, valamint kétszázöt 777-9-es és 777-8-as repülőgépből álló vegyes flottájának bővítését 2024 közepén kezdi meg, amikor átveszi az új A350-es repülőgépeit, amelyeket jövőre további Boeing 777-X-esek követnek. Ezzel a légitársaság előtt új hálózatbővítési lehetőségek, többezer fiatalnak pedig hosszú távú karrierutak nyílnak meg.

 

A flottabővítési projekt kapcsán ugyanis most újabb globális toborzási akciót indít a légitársaság, és ötezer új légiutas-kísérőt szeretne felvenni 2024-ben.

Az állásokra olyan érdeklődőket várnak, akik frissen végeztek a középiskolában vagy az egyetemen, és önéletrajzukban gyakornoki vagy részmunkaidős tapasztalat szerepel. Továbbá azok számára is nyitott a pozíció, akik rendelkeznek egy vagy többéves vendéglátóipari vagy ügyfélszolgálati tapasztalattal, vagy akik a világot járva szeretnének izgalmas karriert építeni.

Akiket kiválasztanak, azok egy nyolchetes intenzív képzésen vesznek részt, amelyen elsajátítják a vendéglátás, a biztonság – beleértve az orvosi vészhelyzetek szakavatott kezelését – és az utaskiszolgálás legmagasabb szintű ismereteit. Jelenleg 1180 olyan utaskísérő dolgozik a légitársaságnál, akik a képzési rendszernek köszönhetően magasabb pozíciókba kerültek.

A légitársaság utaskísérői hetvenhat ország több mint száznegyven városába utazhatnak, miközben a pozíciójukból fakadó előnyök széles skáláját élvezhetik, a székhelyük pedig Dubajban van.

Az utaskísérők versenyképes, adómentes fizetést, repülés utáni pótdíjat és nyereségrészesedést, továbbá a két repülés közti pihenőidő alatt ingyenes szállodai tartózkodást és költőpénzt is kapnak.

Ezen felül komplex juttatási csomagot is élvezhetnek, amelybe a dubaji tágas szállás, a kiváló fogászati-, egészségügyi- és életbiztosítás, a szállás és munkahely közötti transzfer, a mosodai szolgáltatás, éves szabadság, kedvezményes repülőjegyek és áruszállítás, továbbá a barátok és családtagok által érvényesíthető utazási kedvezmények is beletartoznak.

Bővebb információk a légitársaság oldalán találhatók, az állásokra itt lehet jelentkezni online, illetve a nyílt napokon személyesen. A következő nyílt nap január 24-én lesz Budapesten a Novotel Budapest Centrumban, majd február 17-én ugyanitt, 19-én pedig Pécsen. Az érdeklődőknek azt ajánják, hogy jelentkezés előtt olvassák el a pontos felvételi követelményeket, és nyitásra érkezzenek a nyílt napra.

(Forrás: Pénzcentrum, Emirates, képek: Emirates)

állás | stewardess | utazás | emirates | munka

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom