Ételszállító műanyag dobozok a higiénikus szállításért

A higiénia rendkívül fontos tényező az élet minden területén, de kiemelten igaz ez - s a szigorú szabályozások is ezt kívánják biztosítani - az élelmiszerrel kapcsolatos vállalkozásokban, cégekben.

 

A higiénia biztosítására szükség van az élelmiszerek kezelésekor, gyártásakor, készítésekor és szállításakor is. A tárolás és szállítás során a tisztaságot kizárólag arra alkalmas szállítóeszközökkel valósíthatjuk meg.

Az ételcsomagolás és ételszállítás jelentősége

 

Az ételcsomagolás és -szállítás fontos feladat mind a háztartások számára, mind a vendéglátásban, amelyre oda kell figyelni annak érdekében, hogy a csomagolásra és szállításra kerülő ételek megőrizzék kifogástalan minőségüket.

A megfelelő csomagolás alapvető feltétel, ha élelmiszerről van szó. Legyen szó akár megmaradt ételek elcsomagolásáról, ételek szállításáról különböző rendezvényekre, ételrendelések teljesítéséről, illetve ételek házhoz szállításáról, a megfelelő csomagolás mindegyiknél kiemelten fontos feltétele annak, hogy az ételek minősége megfelelő maradhasson.

Az ételek csomagolásával szembeni elvárások

Az ételek esetében a csomagolás sokkal fontosabb kérdés, mint más termékeknél. De milyen feltételeknek kell megfelelnie egy olyan csomagolásnak, amelyben akár ételek is szállíthatóak?

Az ételek olyan eszközökben szállíthatóak optimálisan, az elvárásoknak megfelelve, amelyek képesek egyrészt az ételeket távol tartani, megóvni a szennyeződésektől, másrészt könnyen és alaposan tisztíthatóak is, ha az ételekről szennyeződés kerülne rájuk.

Ezekhez az elvárásokhoz az egyik legalkalmasabb anyag a műanyag, hiszen könnyen tisztítható, és megfelelő kivitel esetén az ételeket is képes megóvni. A merev faluknak, doboz formájuknak köszönhetően a bennük tárolt és szállított étel nem sérül meg. A műanyag olyan sima felületet kínál, amely a megfelelő anyagokkal fertőtleníthető is, anélkül, hogy az anyag károsodna.

Uzsonnásdobozok kiváló minőségben

A Gasztronagyker uzsonnásdobozai képesek mindezeket a feltételeket biztosítani. Fedelük szorosan zárul, anyaguk kellő stabilitást nyújt annak érdekében, hogy a bennük tárolt étel minősége megőrződjön. Velük nem csak biztonságosan elcsomagolhatóak az ételek, hanem szállíthatóak is. Az uzsonnásdobozok anyaga rendkívül tartós, így hosszú távú megoldást kínálnak.

A Gasztronagyker uzsonnásdobozai ráadásul sokféle méretben, különböző szélességben, hosszúságban és magasságban kaphatóak. Így akár iskolai, óvodai tízórai és uzsonna tárolására és szállítására, akár más ételekhez szeretnénk alkalmazni, biztosan megtaláljuk a tökéletes méretű kivitelt. A dobozok átlátszóak, ezért ránézésre is pontosan megítélhető a doboz tartalma, egyes esetekben a dobozok felcímkézését is teljesen feleslegessé téve.

Ha ételek csomagolása és ételek szállítása a feladat, ragaszkodj a jó minőségű, megbízható és jól tisztítható dobozokhoz.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom