Ezekbe az európai városokba menj idén nyáron a legjobb sörökért!

Bár a nyaralás nem csupán a sörfogyasztásról szól, kétségtelen, hogy az ital rajongóinak ez is egy szempont lehet, amikor úti célt választanak. De nem kizárólag Németország és Belgium híres a söreiről. Spanyolországban és Portugáliában is zseniális söröket készítenek, csakúgy, mint Csehországban és Lengyelországban.

A DFDS utazásszervező körbenézett Európában és úgy döntött, hetven várost mintegy negyvenezer Google-értékelés alapján rangsorol, hogy felállítsa a kontinens legjobb sörvárosainak listáját a minőség, a közösségi média aktivitások, a helyi bárok és kocsmák kínálata, valamint az árak alapján.

Meglepő módon az első helyre Madrid került, második helyen Prága végzett, a bronzérmes pedig Bécs lett. Ez utóbbi különösen jól teljesített a bárok és kocsmák felhozatalát tekintve, míg Prága a hihetetlenül jó ár-érték arányának köszönhetően szerepelt ilyen kiemelkedően. A spanyol főváros esetében a legtöbb pontszám a sörök minőségére érkezett.

Budapest holtversenyben Szalonikivel és Valenciával a negyedik helyen végzett.

Ezek a legjobb sörvárosok Európában:

1. Madrid
2. Prága
3. Bécs
4. Budapest, Szaloniki, Valencia
7. Porto, Brüsszel
9. Berlin, Vilnius, Krakkó
12. Sevilla
13. Amszterdam, Brno
15. Belgrád, Róma
17. München, Varsó, Pozsony
20. Manchester

És hogy melyik városokban a legolcsóbb a sör Európában? Ebből a cikkünkből ez is kiderül.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty)

úti cél | Európa | város | sör

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom