Ez itt bizony tényleg az álommunkák álommunkája

Jó néhány álomszerű munkalehetőséget ajánlottunk már, de mind közül ez a kedvencünk. Elvégre hány olyan állást hirdetnek a nagyvilágban, amely azért fizet, hogy az alkalmazott luxuskörülmények között aludjon?

A prémium ágyneműket és különféle hálószoba-tartozékokat forgalmazó Tielle Love Luxury hivatásos ötcsillagos ágytesztelőt keres. A leendő kiválasztottnak annyi a dolga, hogy Anglia legjobb szállodáiban töltse el az éjszakákat, és aztán elmesélje, milyen élmény volt a Tielle Love Luxury által teremtett pompás környezetben álomra hajtania a fejét.

A győztesnek természetesen minden esetleges költségét állják, és vihet magával plusz egy főt is a feladat teljesítéséhez.

Összesen öt szállodai éjszakáról van szó, többek között a londoni The Savoyban, a brightoni Artist Residence-ben vagy a riponi Grantley Hallban kell tesztelnie a fejedelmi körülményeket.

És ha ez nem lenne elég, az ötszáz fontos (kb. 200 ezer forintos) benzinpénz mellé ezer font (kb. 400 ezer forint) készpénz is jár (ezt felfoghatjuk afféle fizetésnek is). A jelentkezéshez egy kisebb esszét kérnek, amelyben a pályázó leírja, miért ő a legalkalmasabb a munkára. A nyertest aztán sorsolással választják ki.

A fotókészítéssel és a tapasztalatokról szóló beszámolók megírásával járó feladat teljesítése valamikor 2021-ben kezdődik, miután a győztes előre egyeztette az időpontot a hotelekkel. December 10-ig lehet jelentkezni. 

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lonely Planet, fotók: Pixabay)

alvás | álommunka | luxus | hotel | tesztelés

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom