Így segít munka nélkül maradt dolgozóinak az egyik budapesti étterem

Arra kér mindenkit a Kiosk, hogy aki teheti, csatlakozzon a #MOSTfogjunkossze hashtag alatt futó kezdeményezéshez.

A jelenlegi járványügyi helyzetben sokan kerülnek nehéz helyzetbe, rohamosan nőni fog bizonyos szektorokban, főleg a vendéglátásban, a munkanélküliség, de a másik oldalon – például a kiszállításban, raktározásban stb. – biztosan szükség lesz több erőforrásra.

"Mi is szeretnénk segíteni és hasznosítani a rengeteg felszabadult kapacitásunkat, ezért ha bárkinek tudunk – akár tömeges – melegétel-ellátásban hasznára válni, adjatok nekünk munkát és lehetőséget, hogy dolgozóinknak fizetésére bevételt generálhassunk" – írja Facebook-posztjában a Kiosk Pest, egyúttal arra buzdít, minél többen kövessék ezt a példát.

"Kérünk tehát mindenkit, hogy kössük össze a szálakat, jelentkezzen mindenki a #MOSTfogjunkossze hashtag használatával, akinek munkára vagy melegételre van szüksége, vagy – és ők most a legfontosabbak – munkát tudnak felajánlani, jelezze azt a social media felületein!"

Ez is érdekelhet:

Bezár a koronavírus miatt az egyik legjobb budapesti étterem

Arra számítunk, hogy lesznek hasonló lépések más éttermektől is a következő napokban.

(Fotó: Kiosk)

étterem | #MOSTfogjunkossze | ételszállítás | összefogás | budapest

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom