Ezeket a részeket messziről kerüld el Budapesten autóval: brutális forgalomkorlátozás lesz a fővárosban két napig

Az ok: foci.

Labdarúgó-mérkőzés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz hétfőn és kedden Budapest VII., VIII. és XIV. kerületében, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott jövő kedden Koszovó ellen játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Arénában.

A közlemény szerint tilos megállni március 25-én 20 órától március 26-án 23 óráig a VII. és VIII. kerületében a Verseny utca mindkét oldalán a Dózsa György út és a Thököly út között.

Nem lehet majd megállni március 26-án 8 órától 23 óráig a VII., a VIII. és a XIV. kerületben a Dózsa György út mindkét oldalán a Kerepesi út és a Thököly út között; a Dózsa György út, Kerepesi út és az Ifjúság útja kereszteződésében található murvás parkoló területén; az Asztalos Sándor út mindkét oldalán a Kerepesi út és a Salgótarjáni utca között; az Ifjúság útja mindkét oldalán; a Kerepesi út, az Ifjúság útja, a Papp László Budapest Sportaréna mélygarázshoz vezető szervizút és a Puskás Ferenc Stadion metrómegálló által határolt területen.

Megállási tilalom lesz a Stefánia út mindkét oldalán, valamint a szervizúton a Hungária körút és a Thököly út között; a Szabó József köz mindkét oldalán; a Radovic Dusán köz mindkét oldalán; a Szabó József utca mindkét oldalán az Istvánmezei út és a Thököly út között; a Cházár András utca mindkét oldalán a Thököly út és az Istvánmezei út között; az Istvánmezei út mindkét oldalán a Szabó József utca és a Thököly út között; a Jobbágy utca mindkét oldalán a Verseny utca és a Dózsa György út között és a Mogyoródi út, Hungária körút és az Utász utca közötti murvás parkolóban.

Szakaszosan és időszakosan lezárják majd március 26-án 16 órától 23 óráig a VII., a VIII. és a XIV. kerületben a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között; az Ifjúság útját a Kerepesi út és a Stefánia út között; a Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között; az Egressy utat a Stefánia út és a Hungária körút között; a Szabó József utcát az Istvánmezei út és a Thököly út között; a Cházár András utcát a Thököly út és az Istvánmezei út között; az Istvánmezei utat a Szabó József utca és a Thököly út között; a Jobbágy utcát a Verseny utca és a Dózsa György út között és a Verseny utcát a Dózsa György út és Thököly út között.

(Fotó: Getty)

vii kerület | budapest | focimeccs | forgalomkorlázotás

FOLYTASD EZZEL

Egykor kivégzések helyszíne volt, most egy euróért teniszezhetünk ezen az európai főtéren

Ez az európai ország nem javasolja az utazóknak, hogy olyan helyre menjenek, ahol sok az orosz turista

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram