Leértünk a gödör aljára? Kap Michelin-csillagot a Rumour? Hány pontot adna magának válságkezelésre? A Sziget és a Costes csoport alapítója válaszol.

Mai vendégünk olyasvalaki, aki erősen rajtahagyta a kéznyomát a hazai kulturális élet elmúlt harminc évén. Neki köszönhetjük a Sziget fesztivált, az egyik legerősebb, nemzetközileg is ismert hazai brandet, és kétségtelenül egyike azon keveseknek, akik miatt a hazai gasztronómia megérkezett a huszonegyedik századba. Gerendai Károllyal beszélgetve főszerkesztőnk, Izing Róbert arra volt kíváncsi, hogy vajon leértünk-e már a gödör aljára, mit gondol Rácz Jenőről, és számít-e újabb Michelin-csillagra?

podcast | racz jeno | izing róbert | gerendai károly | michelin-csillag

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom