Háromdimenziós képekként születtek újjá a világ leghíresebb alkotásai

Ha veled is történt már olyan, hogy egy festménybe legszívesebben bemásztál volna, van egy jó hírünk.

Mi lenne, ha utazást tehetnél egy híres festményben? És mi van akkor, ha a történelem legnagyobb művészeinek élénk színei és ecsetvonásai elrejtik a felfedezésre váró világot?

Az Invasione Creativa csapatának köszönhetően egészen különleges formában tekinthetjük meg a világ leghíresebb alkotásait.

Az olasz dizájnstúdió különféle 3D-s térképészeti technikákat alkalmazva változtatta a híres festményeket különleges, felfedezésre váró tájakká. A csapat háromdimenziós képeket készített a műalkotásokról, melyeket aztán átalakítottak és életre keltettek.

Az Invasione Creativa olyan világhírű műveket alkotott újra, mint Leonardo da Vinci, Michelangelo, Caravaggio és Edvard Munch leghíresebb alkotásai. A projekt célja az volt, hogy egy újszerű szemlélettel tekintsünk a festményekre, és újragondoljuk mindazt, amit eddig a művészetről gondoltunk.

Az utóbbi időben több különleges, innovatív művészeti megoldást is bemutattunk itt, a Roadsteren. Ilyen volt például az idei londoni dizájnfesztiválon bemutatott installáció, amellyel Fudzsimoto örvendeztette meg a látogatókat.

(Forrás: Designboom, fotók: Invasione Creativa)

művészet | festmény | kiállítás | háromdimenzió | 3D

FOLYTASD EZZEL

Új építészeti díjat alapít, sőt műfajt is teremtene az Építechture

Fantasztikus, guruló lakóegység hozza el a fenntartható mobilitás új korszakát

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom