Sörrajongó vagy? Akkor ez a te álommunkád mesés fizetésért

A Harvest Hosts meghirdette a sörkedvelők álommunkáját: egy szerencsés két éven keresztül beutazhatja egy lakókocsival az Egyesült Államokat, közben pedig a legjobb sörfőzdéket keresheti fel és a legfantasztikusabb italokat kóstolhatja meg.

Két év, egy lakóautó, több száz sörfőzde –ez vár arra a pályázóra, aki a Harvest Hosts álommunkáját megnyeri. Az "AleBlazer" névre hallgató pozícióra jelentkező feladata az, hogy meglátogassa a Harvest Host

több mint ötszáz sör- és szeszfőzdéjét és ezekből Észak-Amerika sörútját állítsa össze.

A feladathoz a szerencsés győztes kap egy lakóautót és egy életre szóló Harvest Hosts tagságot is. Persze a költségeket is fedezik: ötven dolláros, azaz

körülbelül húszezer forintos napidíjat kínálnak az AleBlazer-nek,

a szeszfőzdékben az italokhoz ingyen fér hozzá és a lakhatásra sem lesz gondja.

A nyertes feladata a sörfőzdék felkeresésén túl az is, hogy

blogot írjon a helyszínekről, dokumentálja az utazását a közösségi médiában és hasznos információkkal lássa el a jövőbeli utazókat.

Az egyetlen követelmény az, hogy a jelentkező rendelkezzen érvényes jogosítvánnyal az Egyesült Államokban és természetesen 21 évesnél idősebbek pályázhatnak csak a pozícióra.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Harvest Hosts)

lakóautó | sörfőzde | álommunka | lakókocsi | sörgyár

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom