India sosem volt még ennyire közel, mint ebben a látványos útivideóban

Georgij Taraszov orosz filmes keresztül-kasul beutazta Indiát, az erről készült útivideója pedig minden képzeletet felülmúl.

Az Airbnb-vel együttműködve, Georgij és testvére többféle közlekedési eszközzel, többek között egy teherautó tetején utazva járta be Indiát a sivatagos pusztától a Himalájáig, hogy aztán élményeiket feldolgozva hat percben mutassák be nekünk India sokszínűségét.

A filmkockák annyira érzékletesek, hogy a felvételeket nézve könnyen mi is Indiában érezhetjük magunkat, hogy kalandjaikat szórakoztató módon átélhessük.

Georgij Taraszov munkássága ismerős lehet a Roadster olvasóinak, hiszen a Vietnamról készült látványos road trip videó is az ő munkáját dicséri.

film | india | kisfilm | útifilm | drón

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom