Irodaköltöztetés szakértelemmel

Eljött az ideje, hogy vállalkozásodat új irodahelyiségbe költöztesd, de nincs rá időd vagy nem tudod, hogyan állj neki? Akkor cikkünk neked szól. A költöztetéssel foglalkozó Visszuk.hu munkatársaival a fontos szempontokról és a lehetséges problémákról beszélgettünk.

Irodaköltöztetés egyszerűen? Lehetséges.

Akárcsak egy cég létrehozásához, úgy egy költöztetéshez is alapos és átgondolt tervezés szükséges. Különösen igaz ez az irodahelyiségekre vagy akár üzemi területre, gyártelepre. A költöztetést minden esetben egy ingyenes helyszíni felmérés előzi meg, ugyanis anélkül nem lehet a legköltséghatékonyabban elkészíteni a részletes ajánlatot az irodaköltöztetés pontos költségeiről.

Egy irodahelyiség átköltöztetése sokban különbözik egy egyszerű költözködéstől. Egy irodában ugyanis nem akadályozhatja a zavartalan munkát rendetlenség. A fénymásológépek, páncélszekrény és az értékes informatikai eszközök csomagolásához és szállításához szakértelemre és precizitásra van szükség. Fontos az is, hogy a céges dossziék és dokumentumok ne keveredjenek össze, hanem az előzőleg elkészített rendszer szerint érkezzenek meg új helyükre.

A legfontosabb lépések

  • Irodaköltöztetés megszervezése: Mielőtt kiválasztjuk a megfelelő költöztető céget, érdemes alaposan körülnézni a piacon. Minden esetben nézzünk utána a refereciáknak és a vásárlói véleményeknek, hogy kiderüljön, tapasztalt és korrekt céggel állunk-e szemben.
  • Rendszerezés: Az új irodáról érdemes tervrajzot készíteni, ahol be tudjuk jelölni a bútorok és a különféle informatikai berendezések helyét. A költöztetőknek jelezhetjük azt is, ha a dossziékat és a könyveket fontos az előre elrendezett sorrendben kipakolni.
  • Lomtalanítás: A költözés mindig jó alkalom a válogatásra és a selejtezésre, hogy megváljunk attól, amire már nincs szükségünk, legfőképp, ha a dokumentumok digitalizálva is vannak. A feleslegessé vált iratokat és bútorokat is leadhatjuk egy erre a célra kialakított szemétlerakó helyen, ahol újrahasznosítják azokat.
  • Az utolsó lépés: Az üzleti partnereket és az ügyfeleket is érdemes tájékoztatni az iroda címének megváltozásáról. A címmódosítás lejelentése az adóhatóság felé is a mi kötelezettségünk. Ezenkívül a weboldalon és az alkalmazottak e-mail postafiókjának névjegyében is célszerű kijavítani a címet és a vonalas telefonszámot, amennyiben van.

Válassz profi csapatot

Egy iroda összepakolása és átköltöztetése összetett és megterhelő feladat. Kíméld meg magad a kellemetlenségektől és a felesleges idegeskedéstől, és kérj egyedi árajánlatot a Visszuk.hu munkatársaitól. Tudd le a költözést egyszerűen és gyorsan!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom