Egyetlen videó bizonyítja: érdemes az izlandi utazást Koppenhágával összekötni

Két hét, egy felejthetetlen utazás, két teljesen különböző élmény – ezt nyújtja egy túra, ha Izlandon kezdődik és tartalmaz egy koppenhágai kitérőt.

Vincent Urban még 2018 júniusában töltött két hetet Izlandon és Koppenhágában. Az út elképesztő hatással volt rá, kamerájával pedig igyekezett minden pillanatot megörökíteni. Izland túlvilági tája szabályosan elvarázsolta, gyönyörködött a 24 órás nappalokban, az érintetlen tájakban, amely

egycsapásra szembekerült Koppenhága modernitásával, lüktetésével, egyedülálló történelmével és kivételes építészetével.

Útifilmjében ezek a kontrasztos pillanatok és emlékek köszönnek vissza közel három percen keresztül.

útifilm | film | koppenhága | izland | video

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom