Senki nem akar középre ülni, ezért új ötlettel állt elő a légitársaság

Míg az ablak melletti ülésnek a kilátás, a folyosónál találhatónak pedig a mosdóhoz való akadálytalan eljutás az előnye, nincs semmi, amit a  középső ülés kínálhatna az extra kényelmetlenségen kívül, hogy az embernek mindkét oldalán ülnek.

A Virgin Australia nemrég arra volt kíváncsi, létezik-e olyan ember, aki önként és dalolva választja a középső helyet, és feltette a kérdést a közösségi médiában. A több mint 7500 válaszadónak csak a 0,6 százaléka vallotta azt, hogy a középső helyet szereti a legjobban, bár valószínűleg ezek a szavazatok is inkább a véletlennek köszönhetők.

Ez a szám azonban hamarosan megemelkedhet, ha sikerül a légitársaság terve. Nemrég ugyanis

nyereményjátékot indítottak, amelyen csak azok a törzsutasok vehetnek részt, akik a középső ülésen utaznak.

A szerencséseket minden héten más-más nyeremények várják, az ajándékok között találunk például egész napos helikopteres kocsmatúrát, kétéjszakás cairnsi vakációt szállással és bungee jumpinggal, a futballrajongókat pedig  az ausztrál bajnokság döntőjére szóló úttal és jegyekkel kecsegtetik, amihez a meccs előtti ebéd is jár, utána pedig after party.

Míg a közösségi média tanúsága szerint sok utasnak tetszik az ötlet, mások kiállnak amellett, hogy semmi sem tudja számukra vonzóvá tenni a középső ülést.

A középső ülés mellett sokan kényelmetlennek érzik azt is, ha beszélgetniük kell a mellettük ülővel, és van, aki mindent meg is tesz, hogy ne üljenek mellé.

(Forrás: CNN, képek: Virgin Australia/Facebook, Getty Images)

középső ülés | virgin australia | repülő

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom