Erre a boldog listára került fel Budapest

Hogy mi kell a boldogsághoz? Olcsó sör és sok gyógyfürdő legalábbis egy kutatás szerint.

A Club Med utazási iroda a világ legboldogabb úti céljait kereste, ehhez pedig olyan tényezőket vett figyelembe, mint a sör ára, a gyógyfürdők száma és a környezetszennyezés mértéke, de szintén számított a bűnözés és a személyes biztonság mértéke, a szabadtéri programok és egynapos kirándulások lehetősége, valamint az, hogy hogyan viszonyulnak az adott helyen az lmbtq-csoportok tagjaihoz.

Az első helyre Bali került, mely rengeteg gyógyfürdőjével, wellnessközpontjával és szabadtéri programlehetőségével vitte el a pálmát, mindemellé pedig olcsó sör és számos napsütéses óra társul.

A következő helyen Las Vegas áll, amely magas pontszámot kapott a biztonságra, az őt követő New Orleans és Barcelona pedig az LMBTQ-inkluzivitásával emelkedik ki a tömegből. Budapest az előkelő hatodik helyet szerezte meg. Íme, a tízes lista.

  1. Bali
  2. Las Vegas
  3. New Orleans
  4. Barcelona
  5. Amszterdam
  6. Budapest
  7. Vancouver
  8. San Francisco
  9. Dubai
  10. Rio de Janeiro

Budapest idén már másik két olyan listára is felkerült, ami azt mutatja, miért is tarthat számot a turisták érdeklődésére, ugyanakkor ebben az évben egy bevett trend is megváltozni látszik.

(Forrás: TimeOut, képek: Unsplash)

 

boldogság | boldog | úti cél | legboldogabb | budapest

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom