Lehet, hogy Erzsébet királynőnek pont rád van szüksége

Erzsébet királynő kiköltözik a Buckingham-palotából, de ez nem azt jelenti, hogy romokban hagyná maga után.

Legalábbis erre utal az a nemrégiben kikerült hirdetés, amely szerint a palota festő-dekoratőrt keres, aki olyan díszítésekkel látja el a tereket, melyeket az elkövetkezendő években is nagyra értékelhetnek az arra járók.

A jelentkezéshez dekoratőri, restaurátori végzettségre vagy hasonló területen szerzett tapasztalatra van szükség, és a jelentkezőknek inspirációt kell érezniük arra, hogy "a legmagasabb színvonalon teljesítsenek", valamint fontos, hogy "büszkék legyenek arra, hogy csatlakozhatnak egy világhírű intézmény mögött álló csapathoz".

Az új alkalmazottnak belső és külső felújításokat is kell végeznie különböző királyi rezidenciákon,

és gondoskodnia kell arról, hogy minden munka eredménye a legmagasabb színvonalú legyen. Aki bekerül, fejlesztheti a készségeit többek között azáltal, hogy rendszeresen foglalkozik speciális falburkolatokkal, feliratozással és különleges festékekkel, például márványozással és aranyozással."

Mindezért évente huszonnyolc-harmincezer fontos fizetés jár a munkavállaló korábbi tapasztalataitól függően, a juttatások közé tartozik a tizenöt százalékos nyugdíjjárulék, évi harminchárom szabadnap valamint különböző képzések.

Nemrég ajánlottunk egy szintén nagyon izgalmasnak ígérkező munkát, amihez egy kicsit messzebbre kell utazni, de a palotához közelebb is akadnak érdekes lehetőségek.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Getty Images, Unsplash)

Erzsébet királynő | állás | festő | buckingham palota | Nagy-Britannia

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom