Új trendet hoz a budapesti bárkultúrába ez a Duna-parti tetőbár

A Budapest Marriott Hotel kilencedik emeletén található, felújított Liz & Chain Rooftop Bar büszkén mutatja be új ital- és ételkoncepcióját, amivel az a célja, hogy a városban trendszetterként, valóban fenntartható és zero waste menüvel induljon újra.

A fenntarthatóság nagy hangsúlyt kap a Budapest Marriott Hotel mindennapi működésében, így a Liz & Chain Rooftop Bar is úgy alakította át a koktéllapját, hogy az igazodjon a vállalat értékéhez.

Az organikus alapanyagok felhasználásával kezdve, a farmtól a pohárig tartó kreációkon át, az ételpazarlást minimalizáló innovatív technikákig, minden egyes korty a fenntarthatóságot ünnepli.

A Liz & Chain Rooftop Bar minden falatja – a gyökerektől a szárakig történő felhasználásától, a kreatív újrahasznosítási technikákig – a fenntarthatóság iránti elkötelezettségüket testesíti meg anélkül, hogy az íz vagy a minőség rovására menne.

"Nagy örömmel indítottuk útjára fenntartható koktél- és zero waste ételkoncepciónkat, amellyel bizonyítjuk elkötelezettségünket a környezetvédelem és a kulináris innováció iránt" – mondta Lányi-Biró Edina, a Budapest Marriott Hotel PR- és marketingmenedzsere. A Liz & Chain Rooftop Bárban hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság és az élvezetek harmonikusan megférnek egymás mellett, és olyan felemelő élményt kínálunk vendégeinknek, amely éppoly figyelmes, mint amilyen emlékezetes. A fenntarthatóság iránti elkötelezettség mellett továbbra is a lenyűgöző budapesti és dunai panorámával várjuk vendégeinket a hét minden napján. Legyen szó baráti összejövetelekről, különleges alkalmak megünnepléséről, de akár céges eseményekről, a Liz & Chain Rooftop Bar felejthetetlen tetőterasz-élményt ígér mindenki számára.”

(Coverkép: Molnár Dani)

koktélok | duna-part | fenntarthatóság | Budapest Marriott Hotel | liz and chain

FOLYTASD EZZEL

Ezen a budapesti helyen minden szempontból élmény steaket enni

Mostantól még kényelmesebben hozzájuthatsz a város talán legnépszerűbb kenyeréhez

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom