Ebbe a játékos stúdióba mi is szívesen elvonulnánk írni

Egy író és filmkészítő erre használja ugyanis. Nagyon megértjük.

A Los Angeles-i Echo Parknál épült ez a fésűkagylós tetejű házikó, ahová egy író és filmes vonul el magányos, kreatív időtöltésre. A Byben & Skeens építészstúdió által életre hívott apró ház a tulajdonos lakóházának hátsó kertjében épült;

a ház megépítésekor az egész udvart is rendbehozták, a végeredmény pedig egy mediterrán hangulatú, kedves írólak lett pár szellemes csavarral.

A negyvenöt négyzetméteres, íves ablakokkal és ajtókkal kialakított fehér házban a Los Angeles-i art deco elemeit is fel lehet fedezni, az egyszobás stúdió belterében pedig a neutrális tónusok dominálnak, itt-ott néhány üde színfolttal.

A házikó kapott egy apró teraszt is, ahol az író, amikor elfáradt már a magányos munkában, szeret elfogyasztani egy-egy finom italt a barátaival. Megértjük, mi is valahogy így képzeljük el egy remek, elvonulós munkanap tökéletes lezárását.

Még több gyönyörű építészeti projektet nézegetnél? Akkor mutatjuk, miket imádtunk mostanában: ezt a rézkiegészítést kapott korzikai kolostort, ezt a romos enyészetből megmentett izlandi művészstúdiót és ezt a 135 millió dolláros manhattani kilátást kínáló luxuslakást.

(Fotók: Taiyo Watanabe)

házikó | LA | filmkészítő | stúdió | terasz

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom