Látványos videó tárja fel a világ egyik legszebb vidékének élővilágát

Sandra Bessudo tengerbiológus, a kolumbiai Malpelo Alapítvány megálmodója harminc évvel ezelőtt tette élete első expedícióját a végtelenül szép Malpelo-szigeten. A varázslatos világ annyira rabul ejtette, hogy elhatározta, egész életét annak megőrzésének szenteli. 

Bár a Malpelo-sziget tengeri területe oltalom alatt áll, a világ többi részéhez hasonlóan ott is eltűnőben vannak bizonyos halfajok, amelyek védelme kiemelkedő feladat az ott élők számára. A kolumbiai nemzeti parkok és a Malpelo Alapítvány támogatásával készült, Victoria Rivera által rendezett csodás filmen keresztül

mi is megismerhetjük Bessudo misszióját, miközben a látványos víz alatti világba is fejest ugorhatunk.

 

kolumbia | élővilág | Malpelo-sziget | tenger | video

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom