Szórakoztató, elgondolkodtató, és olyan sokoldalú, hogy hozzá képest Réz András egydimenziós egyéniség.

Mai vendégem több mint húsz éve dolgozik a hazai médiában, tevékenységi köre Tarr Béla interjúktól rádióműsorok vezetésén át a palántaültetésig terjed. Már a nevéből is érezhető, hogy McMenemy Márk nem mindennapi egyéniség, olyasvalaki, akit nem érdemes beskatulyázni, mert úgyis kiugrik onnan.

Márkkal beszélgetve arra voltam kíváncsi, hogy milyen volt műsort vezetni Görög Zitával, mennyire sajnálja, hogy nem robbant be a filmszínészi karrierje, hogyan kezdett kertészkedni, és az is kiderül, hogy miért tartja magát médiaparasztnak.

rádió | kerttv | radiocafe 98.0 | spektrum home | mcmenemy márk

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom