Bekapcsolták a színes díszfényeket az ország legnagyobb karácsonyfáján

Advent első vasárnapján kapott ünnepi díszvilágítást a Megyeri híd, december 17-én pedig a csúcsdíszek és a színes díszfények is felkerültek rá. Így a szerkezet az ország legnagyobb karácsonyfájává változott, amely harmincöt emeletes.

A Magyar Közút először 2021-ben alakította át a Budapest melletti híd pesti pilonját száz méteres karácsonyfává. Tavaly már mind a két pilon ünnepi díszben ragyogott, és idén újabb meglepetésekkel rukkoltak elő.

MTI/Máthé Zoltán
MTI/Máthé Zoltán

A zöld színű díszvilágítás december 31-ig lesz látható minden nap sötétedéstől másnap reggelig.

MTI/Máthé Zoltán

 

MTI/Máthé Zoltán
MTI/Máthé Zoltán

Mind a két pilon tetejére felkerült a sárga csúcsdísz, ezen kívül pedig tizenkét-tizenkét speciális robotlámpa segítségével a budai és pesti pilon középső, üveges része is ragyogó fényeket kapott. Ez a díszvilágítás december 27-ig látható, minden nap sötétedéstől éjfélig.

Itt megismerheted a világ leghíresebb karácsonyfájának történetét, amely világszerte az ünnepi várakozás és a remény szimbóluma.

(Forrás: MTI, kép: MTI/Máthé Zoltán)

karácsony | ünnepi | díszkivilágítás | ünnep | fények

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom