Mit tartalmaz egy konténeres sittszállítás ára?

Amikor konténeres sittszállításon gondolkozunk, nem árt tudni, hogy mi mindent kapunk a pénzünkért cserébe. Bizonyára te sem szereted a kellemetlen meglepetéseket, így szeretnéd tudni, hogy a kapott árban mi van és mi nincs benne.

Ha túl kecsegtető az ár, az általában gyanús. Ugyanakkor vannak olyan szolgáltatók, amelyek nagy konténerszámmal és flottával dolgoznak, így költséghatékonyabbak tudnak lenni. Járjuk most körbe ezt, hogy lásd, mit kapsz a pénzedért.

Mikor érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást?

Gyakorlatilag bármikor, amikor építkezel, felújítasz, vagy épp bontásba kezdesz. Az ilyen építési, felújítási és bontási területeken jelentős mennyiségű hulladék keletkezik. Ez főleg sitt, azaz építési törmelék formájában mutatkozik meg. Ennek a hulladéknak haladéktalanul el kell tűnnie az építési területről, mert garantáltan útban lesz.

Ha jó előre gondolkozol, akkor már a munkálatok megkezdése előtt megrendeled a konténert. Ennek az az előnye, hogy már a munka kezdetétől fogva eleve ebbe a hulladéktárolóba lehet elhelyezni a felesleget. Ennek hiányában gyakorlatilag kétszer kell majd pakolni, amit azért jobb elkerülni. Te sem szeretsz feleslegesen dolgozni, igaz?

És akkor mit is tartalmaz egy konténeres sittszállítás ára?

Tartalmazza a megbízható sofőrt és a jó fuvarszervezőt, akik miatt időben oda fog érni a rendelt konténer. Ráadásul egyedi kérés alapján akár egy hétig is nálad maradhat a konténer, jobb helyeken ez is benne van az árban. Ráadásul pakolhatod vegyesen a hulladékot, a cég később szortírozni fogja azt. Tartalmazza az egyedi megállapodásnak megfelelő mennyiségű hulladék elszállítását. Továbbá benne foglaltatik az is, hogy később az általad termelt hulladékot a mindenkori szabályozásoknak megfelelően, legálisan helyezik el.

Emellé jár egy jó ügyfélszolgálat, akik mindig készségesen állnak rendelkezésedre, és segítenek, ha valami gond adódna.

Ha te is egy ilyen szolgáltatásra vágysz, ha igénybe veszed ezt a szolgáltatást, akkor nem fogsz csalódni. Csak arra kell figyelned, hogy jó helyről rendeld meg a konténeres sittszállítást!

Mi nincs benne az árban?

Megnyugodhatsz, azért számodra is tartogat feladatokat a szállítás. Egyrészt a sofőr nem fog beállni segédmunkásnak, erre ne is bazírozz. Azt mondjuk meg lehet beszélni a céggel, hogy a gyors felpakolásig ott marad a sofőr, megvárja, amíg végeztek. De ahogy láthatod is, a felpakolás része, a hulladék belepakolása már a ti feladatotok marad.

Emellett akkor lehet még plusz terhed, ha nem tudod a saját portádon belül elhelyezni a konténert. Ugyanis ha közterületen kell elhelyezni, akkor azzal két probléma is van. Egyrészt a helyileg illetékes önkormányzatot előzetesen fel kell keresned, és területfoglalási engedélyt kell kérned. Másrészt ez a kérelem ráadásul még illetékköteles is, így ennek bizony költségvonzata lesz, amivel számolnod kell!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom