Egy kiszivárgott dokumentum szerint mobiltelefon-tilalmat vezet be a fedélzetén ez a légitársaság

Nincs több telefonnézegetés a repülőn, legalábbis, ha az ember utaskísérő.

Egy United Airlines-tól kiszivárgott dokumentum szerint megtiltják az utaskísérőknek, hogy személyes elektronikus eszközt használjanak, amíg az utasok a repülőgép fedélzetén tartózkodnak. Ez alól csak a pihenőidő jelent kivételt. A légitársaság azzal érvelt, hogy a személyzet nem tud megfelelő színvonalú szolgáltatást nyújtani, ha személyes elektronikus eszközt használ.

Szívesen kérnél segítséget valakitől, aki éppen el van merülve a mobiltelefonjában? Milyen benyomást keltene ez benned?"

teszi fel a kérdést a légitársaság.

De úgy vélik, nemcsak a szolgáltatás minősége szenved csorbát a telefon böngészése miatt, hanem az biztonsági problémákhoz is vezethet. Például elkerülheti az utaskísérők figyelmét egy fedélzeti biztonsági incidens vagy előfordulhat, hogy későn reagálnak rá.

A légitársaság arra is figyelmeztette a munkatársait, hogy aki nem tartja be a szabályzatot, annak súlyos következményekkel kell számolni, akár el is bocsáthatják.

A repülés során vannak bizonyos időszakok, amikor nem szabad telefont használniuk az utasoknak sem. Felszállás után köztudottan nem megengedett a telefonálás és az sms-ezés, ám lesznek még további tevékenységek is, amelyekre oda kell figyelnie az utasoknak.

(Forrás: New York Post/Yahoo News, képek: Getty Images, Unsplash)

mobil | használat | mobiltelefon | repülő | légiutas-kísérő

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom