Különböző helyszíneken és korszakokon átívelő gasztronómiai kalandba csöppenti vendégeit az Onyx Műhely aVolt, Van, Lesz... konceptuális vacsoráik keretében.
Több platformon keresztül avatnak be a kulisszák mögötti fortélyokba, hogy megosszák azt a szenvedélyt, kreativitást és tervezési folyamatokat, amelyek a menüsoruk narratívájának kialakításában rejlenek.
Most lehet csatlakozni a Volt, Van, Lesz... menüsor kulisszák mögötti műhely élményeire, melyek keretében a Gerbeaud történelmi falai mögé, a Michelin Zöld-csillagos Onyx Műhelybe és az építkezés alatt lévő új Onyx-ba is betekintést nyerhetsz. A Volt, Van, Lesz... többfogásos, egész estés interaktív vacsoraprogramokon idéz fel három különböző korszakot.
A menü mögött annyi történetet rejlik, hogy az egész hónapot annak szentelik, hogy vacsoráik mellett minél több részletet és színfalak mögötti élményt mutathassanak meg.
A program:
- 03.10: Liminális gasztronómia w/EJTECH
- 03.17: Gerbeaud örökség
- 03.24: Aromapárok
- 03.31: Ételtervezés
- 04.07: Étel és tér w/URBA
Vendégségben a Walter Rózsi-villában (március 9.)
Vacsorameghívás – másképp.
Három blokk, három téma.
A kétórás programok során az Onyx Alkotói Közösség tagjai a 2021-ben megnyílt Onyx Műhelyről, kóstolóval összekötve tematikus vacsoráikról, a MOME hallgatói pedig az étterem számára tervezett speciális tálalási tárgyak készítéséről mesélnek. Részletek itt.
Imagine gasztroséták (vasárnap délelőttökként)
A kétórás sétán a város nagy múltú és mindig megújuló gasztroszentélye, a Gerbeaud-házban működő Onyx Műhely és az átalakulóban lévő Onyx jóvoltából kóstolhatsz bele a fine dining világába, ahol a gasztronómia egyúttal művészet is. Részletek itt.
programok | tavasz | onyx műhely | gasztronómia | témák | ajánló
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!