Ha mindig is szerettél volna benézni egy topétterem kulisszái mögé, itt az alkalom!

Különböző helyszíneken és korszakokon átívelő gasztronómiai kalandba csöppenti vendégeit az Onyx Műhely aVolt, Van, Lesz... konceptuális vacsoráik keretében.

Több platformon keresztül avatnak be a kulisszák mögötti fortélyokba, hogy megosszák azt a szenvedélyt, kreativitást és tervezési folyamatokat, amelyek a menüsoruk narratívájának kialakításában rejlenek.

Most lehet csatlakozni a Volt, Van, Lesz... menüsor kulisszák mögötti műhely élményeire, melyek keretében a Gerbeaud történelmi falai mögé, a Michelin Zöld-csillagos Onyx Műhelybe és az építkezés alatt lévő új Onyx-ba is betekintést nyerhetsz. A Volt, Van, Lesz... többfogásos, egész estés interaktív vacsoraprogramokon idéz fel három különböző korszakot.

A menü mögött annyi történetet rejlik, hogy az egész hónapot annak szentelik, hogy vacsoráik mellett minél több részletet és színfalak mögötti élményt mutathassanak meg.

(Fotó: Mohai Balázs)

A program:

Vendégségben a Walter Rózsi-villában (március 9.)

Vacsorameghívás – másképp.

Három blokk, három téma.

A kétórás programok során az Onyx Alkotói Közösség tagjai a 2021-ben megnyílt Onyx Műhelyről, kóstolóval összekötve tematikus vacsoráikról, a MOME hallgatói pedig az étterem számára tervezett speciális tálalási tárgyak készítéséről mesélnek. Részletek itt.

Imagine gasztroséták (vasárnap délelőttökként)

A kétórás sétán a város nagy múltú és mindig megújuló gasztroszentélye, a Gerbeaud-házban működő Onyx Műhely és az átalakulóban lévő Onyx jóvoltából kóstolhatsz bele a fine dining világába, ahol a gasztronómia egyúttal művészet is. Részletek itt.

tavasz | programok | témák | gasztronómia | onyx

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram