Itt a legújabb őrület: egy titokzatos csomagokat áruló bolt turistalátványosságá vált Párizsban

Nem meglepő, hogy Párizsba sokan utaznak a sorozatok miatt, ennél talán kicsit szokatlanabb, hogy a patikák is rengeteg embert vonzanak. Van azonban még valami, amiről talán eszünkbe sem jutna, hogy micsoda turistacsalogató.

A TikTokon ment híre, hogy Párizsban, az Avenue des Ternes-en, a Diadalívnél kitelepült egy kirakodó, aki elveszett vagy nem igényelt postai csomagokat árul, méghozzá jutányos áron. A történetben egyetlen csavar van: addig nem tudjuk, hogy mi van a dobozban, amíg ki nem bontjuk.

Az egyik videóban láthatjuk az árakat is, amelyek a súlytól függnek: kétszáz grammig tíz eurót (körülbelül négyezer forintot) kell fizetni, a legnagyobb csomagokért pedig negyvenet (nagyjából tizenhatezer forintot), amelyek hétszáz gramm és egy kiló között vannak.

Arra is figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a termékek nem válthatók vissza és nem cserélhetők, valamint, hogy az eladó nem vállal felelősséget a titokzatos dobozok tartalmáért.

@sicily.wilcock Why was this our favorite activity in Paris 😂 #travel #paris #europe #france #traveltips ♬ Musette with a stylish and light accordion reminiscent of Paris, France(1461804) - ricca

A tiktokerek egy másik ilyen boltot is felfedeztek Párizsban, a  @mysteryboxcolisperdust, amely a Rue de Turenne-en található. Nem tudni, hogy a pop-up és az üzlet kapcsolatban áll-e egymással.

@mysteryboxcolispe #colisperdus ♬ Best life - Naps

Párizs iránt most főleg az olimpia miatt nagy az érdeklődés, de lehet, hogy furcsa módon épp ezért nem lesz akkora tömeg a nyáron.

(Forrás: Thrillist, képek: Getty Images)

zsákbamacska | csomag | bolt | rejtélyes | vásárlás

FOLYTASD EZZEL

A Távol-Kelet egyik világörökségi helyszínére indul új légijárat Budapestről

Mostantól biciklivel is átkompozhatunk Magyarország második legnagyobb taván

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom