Milyen az igazi Rácz Jenő? Egy celebritás, akinek a gasztronómia már csak másodlagosan fontos? Vagy egy ízig-vérig séf, akinek a hírnév, a tévéműsorok és interjúk csak hasznos, de amúgy nyűgös feladatnak számítanak? Mindkettő? Egyik sem? Nos, itt a remek alkalom, hogy megtudjuk a választ, ugyanis a Roadster magazin főszerkesztője, Izing Róbert elbeszélgetett a hazai celebséfek David Beckhamjével, Rácz Jenővel.

michelin-csillag | full random | bulvár | podcast | celeb

FOLYTASD EZZEL

Így lett apró lámpaboltból dizájnbirodalom a Solinfo

Öt inspiráló, kreatív és fantasztikus sztár, aki 2023-ban felfedte titkait a Roadsternek

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Így lett apró lámpaboltból dizájnbirodalom a Solinfo
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom