Topmodellként megjárta Milánó, New York, Párizs és London kifutóit, az utóbbi néhány évben viszont újságíróként szerzett nevet magának. Beszélgetés arról, hogy miért jobb Budapest mint Manhattan, miért más neki magyarnak lenni, és hogy milyen anyaggal lett Pulitzer-ösztöndíjas.

2005-ben lépett először kifutóra Milánóban egy Jil Sander show-n, majd a legnagyobb brandek bemutatóin tűnt fel a Dolce & Gabbanától kezdve az Yves Saint Laurent-en át a Pradáig. Sokan megelégednének azzal, hogy másfél évtizeden át a divatvilág élmezőnyébe tartoztak, de Rajzák Kinga számára a modellkarrier fokozatos háttérbe szorulása nem valaminek a végét, hanem egy új kaland kezdetét jelentette.

Miközben a kifutókon vonult és divatanyagokban szerepelt, szép csendben és rendkívül tudatosan építette második karrierjét: Londonban és New Yorkban szerzett diplomákat szociológiából, politológiából és újságírásból.

Rajzák Kingával beszélgetve Izing Róbert, a Roadster magazin főszerkesztője arra volt kíváncsi, hogy mennyire volt komplikált ez a pályaváltás, mik a tervei és milyen nőként és emigránsként érvényesülni New Yorkban. A lejátszás ikonra kattintva kiderül!

new york | rajzák kinga | podcast | izing róbert | modell

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom