Privát túrán nézhette meg a Sixtus-kápolnát a világsztár, a kommentelők kiakadtak

„Nem vagyok biztos abban, hogy van nagyobb kiváltság a világon, mint kézben tartani a Sixtus-kápolna kulcsát, és csendben átélni dicsőségét” – mondja a színész.

Russell Crowe a közelmúltban olyan élménnyel gazdagodott, ami csak keveseknek adatik meg: privát túrán vehetett részt a Sixtus-kápolnában. A Gladiátor színésze „csendben”, turistatömeg nélkül sétálhatott végig a Vatikáni Múzeum termein. Látogatásáról a Twitteren osztott meg képeket, ahol annak is hangot adott, mennyire

hálás ezért a lehetőségért.

Fotó: Russell Crowe, Twitter

„Nem vagyok biztos abban, hogy van nagyobb kiváltság a világon, mint kézben tartani a Sixtus-kápolna kulcsát, és csendben átélni dicsőségét” – írta a közösségi oldalon, hozzátéve, nagyon különleges élmény volt számára, hogy családjával felkereshette az ikonikus helyet. Megjegyezte azt is, hogy

a Vatikáni Múzeum olyan helységeit is meglátogathatta, amelyeket átlagos turista nem láthat.

Fotó: Russell Crowe, Twitter

A világsztár egy magánlifttel mehetett fel a Vatikáni Múzeum erkélyére, ahonnan – ahogy fogalmazott –

elsöprő kilátás nyílt Rómára,

sőt még a Svájci Gárda gyakorlatozását is hallották.

Fotó: Russell Crowe, Twitter

A hollywoodi színész és családja számára a privát múzeumlátogatás különleges élmény volt, sokan azonban felháborodtak azért, mert Crowe egyéni bánásmódban részesült és a Twitteren emlékeztették arra is, hogy a kápolna mennyezetén lévő műalkotást szigorúan tilos lefotózni.

(Forrás: Independent, fotók: Twitter)

vatikán | sixtus-kápolna | russell crowe | vatikáni múzeum

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom