Ez a cég keres valakit, aki 21 millió forintért bejárja Izland legcsodásabb tájait

A múlt hónapban több mint kétszáznegyvenezer külföldi turista látogatott Izlandra, ezek csaknem harminc százaléka az Egyesült Államokból érkezett. A szigetország az egyik legnépszerűbb úti cél az amerikaiak számára, de az európai kirándulókat is mágnesként vonzza. De miért is ne tenné? A hihetetlenül látványos sziget, a világ legboldogabb országai közé tartozik, ahol csodálatos tájak és kalandok várnak.

A Siggi's nevű joghurtgyártó cég most lehetőséget szeretne adni egy szerencsésnek, hogy hosszabb ideig tartózkodhasson Izlandon, ezen felül pedig akár ötvenezer dollárral is gazdagodhat. Egyvalaki ugyanis betöltheti az "Egyszerűség vezérigazgatója" pozíciót.

Neki nem lesz más dolga, minthogy megtalálja az egyszerű, lelassult élet legszebb elemeit Izlandon.

Fényképeket és videókat kell készítenie Izland vízeséseiről, gleccsereiről és egyéb természeti csodáiról, közben pedig meg kell ismernie a helyi gasztronómiát is, melyek között akár a Siggi jövőbeli ízeire is rábukkanhat.

A rendhagyó álláshirdetés része a Siggi új kampányának, amelynek célja, hogy bemutassa az egyszerű, minimalistább élet előnyeit, valamint a munka és a magánélet közötti tökéletes egyensúly megtalálását.

Az érdeklődők egy űrlap kitöltésével és néhány kérdés megválaszolásával jelentkezhetnek a pozícióra,

ebben ki kell térniük arra, hogy készségeik, elsősorban írásbeli és fényképészeti téren, miért teszik őket alkalmassá a feladatra.

Alapfeltétel, hogy a jelentkezők érvényes útlevéllel rendelkezzenek, vágyjanak az egyszerűbb életre, tudjanak alkalmazkodni az új kultúrákhoz. Hogy meddig töltheti be a pozíciót a szerencsés győztes? A Siggi's szóvivője azt mondta, a jelentkező dönti el, hogy egy hónapig vagy akár fél évig is marad a szigetországban.

A pályázat benyújtásának nincs határideje, de a cég azt közölte, hogy év végéig szeretnék betölteni a különleges pozíciót, amiért akár ötvenezer dolláros, azaz nagyjából 21 millió forintos tiszteletdíj is jár.

(Forrás: Food&Wine, fotó: Getty Images)

álláshirdetés | izland | siggi

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom