Ezt a fantasztikus sült camembert sajtot a méz, a rozmaring és a füge teszi teljessé, egyben ünnepivé. Az ízletes olvasztott sajt tökéletes meleg előétele lehet az ünnepi vacsorának, melyet kovászos kenyérrel ajánlott kínálni.
Hozzávalók:
- 1 camembert
- 2 evőkanál méz
- 2 szál rozmaring
- 1-2 darab füge
Elkészítése:
Első lépés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra!
Második lépés: A camembert sajtot sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, éles késsel bemetsszük, és rácsurgatjuk a méz felét.
Harmadik lépés: 15-20 percig sütjük, majd tálaláskor meglocsoljuk a maradék mézzel, friss rozmaringgal és cikkekre vágott fügével díszítjük.
Keresed a világ legmegúszósabb karácsonyi menüsorát? Ebben a cikkünkben szuper ötleteket adunk, itt pedig megismerheted a világ leggyakrabban elkészített karácsonyi desszertjének receptjét is.
(Fotók: Getty)
füge | karácsony | camembert | méz | meleg előétel | előétel
5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni
Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!