Ez az ötcsillagos hotel nem engedi, hogy tönkretegye a vendégek nyaralását az időjárás

Egy ötcsillagos szingapúri szálloda egyedülálló megoldást kínál azoknak a vendégeknek, akiknek a nyaralását tönkreteszi a heves esőzés.

Az InterContinental Singapore új, Rain Resist Bliss (Esőálló boldogság) elnevezésű szobacsomagot vezet be, és visszatéríti egy éjszaka árát, ha az eső miatt a vendégeknek változtatniuk kell a tervezett programjukon.

Ahhoz azonban, hogy a vendégek kompenzációt kapjanak, az esőnek egy négy órás időintervallumon belül több mint két órán át kell esnie a nappali órákban.

Emellett még egy kikötés van: a csomag csak a lakosztályok vendégeire vonatkoznak, amelyek közül a junior lakosztályok hatszáz dollárnál (219 ezer forintnál), az elnöki lakosztályok pedig több mint négyezer dollárnál (1 millió 460 ezer forintnál) kezdődnek éjszakánként.

A hotel egyik lakosztálya

Mint Andreas Kraemer, a szálloda igazgatója a CNN-nek elmondta, egy baráti társaságban arról beszélgettek, hogy vajon mi lesz a luxusutazások terén a következő nagy dobás, mire az egyikük tréfásan megjegyezte, hogy a jó idő garantálása. Az igazgató komolyan vette a viccet, és megalkotta a csomagot, amellyel utalvány formájában lehet visszakapni a szoba árát, amit egy héten belül lehet elkölteni a szállodában.

A szingapúri meteorológiai szolgálat szerint a szigetországban általában bőséges a csapadék, és az évnek átlagosan 171 napján esik az eső, többnyire intenzíven és mennydörgéssel kísérve. Bár Szingapúrban nincs külön esős vagy száraz évszak, a novemberben gyakran különösen csapadékos szokott lenni.

A váratlan rossz idő pedig olyannyira hatással van az utazók élményére, hogy hajlamosak ezért még a szállodát is lepontozni. Ezekben a városokban viszont aligha kell esőtől tartanunk.

(Forrás: Business Insider, képek: Getty Images, InterContinental Singapore/Facebook)

 

hotel | szálloda | szingapúr | eső

FOLYTASD EZZEL

Egy légiutas-kísérő elárulta, milyen ruhadarabok viselése miatt tilthatják meg, hogy felszállj a gépre

Ez a patinás olasz város követné Velence példáját

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom