Quentin Tarantino új dobásával minden filmrajongó elismerését kivívja

A világhírű rendező a Vista Moziban nyitott egy kávézót, ahol kedvenc italait és ételeit is megkóstolhatják a rajongók.

Los Angeles új gasztroturisztikai célpontja lett egyetlen pillanat alatt a Quentin Tarantino tulajdonában lévő Vista Mozi Pam's Coffy kávézója. Az 1973-as, Pam Grier főszereplésével készült Coffy című filmjéről elnevezett kávézó

több hónapos várakozás után február 14-én nyitott meg.

A Pam's Coffy a történelmi, négyszáz férőhelyes filmszínház újjászületésére irányuló projekt egyik eleme. A hely eredetileg 1923-ban nyílt meg és 2020-ban zárt be. Egy évvel később azonban megvásárolta a mozit Tarantino és

2023 novemberében az ő forgatókönyve alapján készült Tiszta románc című romantikus film vetítésével nyitott meg újra.

A kávézó ablakain Grier arca mosolyog vissza, a helyiségbe belépve pedig egy csapásra úgy érezhetjük magunkat,

mintha az 1970-es évekbe csöppentünk volna.

A falakat régi, nagyméretű plakátok díszítik, a polcokon retro tévék és videómagnók sorakoznak, egy függöny mögött pedig egy különleges filmes kuckó bújik meg.

A Pam's Coffy étlapján Tarantino kedvenc kávéi és ételei szerepelnek. A kávékülönlegességek között van vajkaramellás, málnás mokka és levendulás vanília is, amelyek forró és jeges változatban is megkóstolhatók.

Melléjük fantasztikus péksüteményeket, pogácsákat, tortákat, pitéket és miniatűr finomságokat lehet fogyasztani, akár vegán változatban is. De a vendégek ehetnek egy tállal Tarantino kedvenc gabonapelyhéből, a Cap'n Cruch-ból is, amelyet hagyományos és növényi tejjel is felszolgálnak.

A kávézó ajándékbolt részlegében táskák, pólók és bögrék is megtalálhatók.

(Forrás és fotók: La.eater.com)

filmszínház | kávéház | mozi | vista színház | kávézó

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram