Egy nagy adag tejszínhabot hagytak a Trafalgar téren

1999 óta jelennek meg különböző kortárs alkotások a londoni Trafalgar tér négy oszlopának egyikén. Most Heather Phillipson extrém, interaktív szobrán a sor. A The End, vagyis A vég címre keresztelt installáció 2022 tavaszáig marad a téren. 

London elég pezsgő színtere a street artnak és a különleges installációknak. A városiak a dizájnheteken és fesztiválokon élvezhetik leginkább a helyi és nemzetközi alkotók műveit, de Londonban már az adventi díszítés is felér egy kortárs utcai kiállítással.

Most Heather Phillipson angol művész feltűnő installációját fotózhatják a Trafalgaron, mi több, magával az installációval is készíthetnek képek azok, akik nemcsak néznek, de látnak is. A óriási tejszínhabfújást ábrázoló szobron egy légy és egy drón kapott helyet – a drónhoz hozzá lehet csatlakoztatni a nézők telefonját, és képeket lehet kattintani a segítségével.

A londoniaknak van humorérzékük, érdeklődéssel fogadták Phillipson habcsókját, még senki sem emelt hangot július 30-i felállítása óta, hogy zavarná a hab, a cseresznye, a légy, vagy éppen a drón.

Ez is érdekelhet:

Jelenleg ez a legmenőbb installáció a világon

Azt látjuk, hogy egy hatalmas akváriumban egyik faltól a másikig csapódik a víz.

artwork | london | heather phillipson | installáció | trafalgar tér

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom