Minden idők egyik legjobb sportolója munkába állt egy légitársaságnál

Tom Brady újra a középpontba került. Csak most nem a pályán.

A Delta Air Lines bejelentette, hogy hosszú távú stratégiai tanácsadóként alkalmazza a már visszavonult amerikaifutball-szupersztárt. A hétszeres Super Bowl-győztes irányító új munkakörében azt fogja csinálni, amit a legjobban tud:

inspirálja az embereket.

– Egy olyan vezér felvétele a Delta csapatába, mint Tomé, elősegíti a küldetésünket, hogy összekapcsoljuk a világot, miközben felgyorsítjuk a folyamatos fejlődésre való törekvésünket kollégáink, ügyfeleink és közösségünk érdekében– mondta Ed Bastian, a Delta vezérigazgatója.

Feladatait tekintve Brady kulcsfontosságú területre fog összpontosítani; többek között a légitársasággal való együttműködésre, továbbá stratégiai képzési és csapatmunkát segítő módszereket dolgoz ki, valamint tanácsokat ad a légitársaság több mint 90 ezer alkalmazottjának. Brady a marketingcsapatba is beszáll,  a "vásárlói elkötelezettség" javításával foglalkozik majd.

– Mivel édesanyám légiutas-kísérőként dolgozott, mindig is csodáltam azokat az embereket, akik lehetővé teszik a zökkenőmentes repülést –  mondta Brady. – Pályafutásom során számtalanszor repültünk a Deltával, csapattársaimmal órákat töltöttünk együtt a levegőben életünk legfontosabb mérkőzéseire készülve, sőt, még a Super Bowl-győzelmeket is ünnepeltünk repülőn. Ezek a bajnokcsapatok a nagyszerű vezetésre és a tökéletesség iránti elkötelezettségre épültek, a Delta minden bizonnyal osztozik ezekben a tulajdonságokban. Alig várom, hogy kivegyem a részem a vállalat további sikereiből.

Tom Brady első évében tanul a Delta alkalmazottaitól is, ugyanolyan "beilleszkedési és ismerkedési folyamatokon, illetve szervezetbe integráláson" esik át, mint a Delta minden dolgozója, továbbá többször is felbukkan a márka képviseletében.

Tom Brady ikonikus sportoló, tudjuk azonban róla, hogy nem veti meg a luxuscikkeket sem. Nemrég egy élő videóban beszélt arról, hogy Wajer 55S jachtját egy sokkal nagyobb, 77-esre cseréli.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

Delta | légitársaság | tom brady | marketing | munka

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom