Művészi módon szabadították rá a kinti világra ezt a lakóteret

Új-Zéland déli hegyvonulatánál található ez a modern teraszház, amely a maga sötét sármjával tökéletes ellenpólusa a mesénket keretbe foglaló vad rengetegnek.

A távolból nézve mintha csak a domboldal felett lebegne a betontalapzaton álló fekete doboz, amelynek enteriőrét minimalista elgondolások és sötét tónusok dominálják.

Az éjszakákba gyönyörűen beolvadó épületnek remekül áll az üvegfal, hiszen az ide visszavonuló ember úgy maradhat továbbra is az új-zélandi anyatermészet szerves része, hogy adott esetben a lábát se teszi ki a kuckójából. Főleg, hogy kedvező időjárás esetén az üvegfal kicsúsztatható,

így a lakótér egyfajta modern teraszként rászabadítható a kinti világra.

Ez is érdekelhet:

Megtaláltuk a legszebb dolgot a dán–német határon

És egy kis játékra hívunk vele kapcsolatban.

(Forrás: Fearonhay)

anyatermészet | mágia | nagy sztori | ház | uj-zeland

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom