Ilyen Vietnám a történetmesélés egyik legnagyobb mesterének szemüvegén keresztül

Georgy Tarasov az utazási történetmesélés mestere. A The Road Story Vietnam című kisfilmjében testvére szemszögéből mutatja be, milyen a világ egyik legszebb útvonalán, Vietnámon keresztül utazni. 

A történet főszereplője először fut, majd vonatra száll, biciklire pattan, végül a Vietnámról jól ismert motoros közlekedésre vált, hogy az ország minden szegletét felfedezhesse. Közben persze különféle módokon próbál kommunikálni a helyiekkel, akik mindvégig barátságosan állnak hozzá.

Egy ilyen jól átgondolt történetet megalkotni nem könnyű feladat, hiszen maga az utazás spontán és véletlenszerű, Tarasov-nak mégis sikerült egy minden pillanatában magával ragadó útifilmet készítenie.

drónvideó | útifilm | kisvideó | vietnam | kisfilm

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom